Más családokban hogyan pisilnek a férfiak otthon, ülve vagy állva?
Figyelt kérdés
Van az ismeretségi körben és a családban is ahol megvan tiltva a férfiaknak, hogy álva pisiljenek, mert a csészéből kicsapódik a pisi. Másoknál mi a szokás?2011. dec. 1. 16:02
11/46 anonim válasza:
Állva nem érdekel ha kicsapódik van felmosó rongy fel kell törölni nem tart semeddig.
13/46 anonim válasza:
Feltudok mosni, de nekem meg nem tiltják, hogy állva végezzem...
14/46 anonim válasza:
Ráül...ha épp siet akkor nem :) Én ezt jó dolognak tartom...anyós élettársa állva szokott és undorító gusztustalan pisa szag van a wc-be mert érthetetlen módon anyós odarakott egy szőnyeget amit nem mos hetente igaz kb 2 naponta kellene mert undorító :S Egy hetet laktunk náluk mikor a házunkat vásároltuk és én nem bírtam egyszerűen olyan pályaudvari szag volt,hogy kesztyűt húztam és kimostam a szőnyeget...az 5. víznek is még kemény sárga színe volt.Öcsém a másik aki állva szokott és vagy van neki benne egy kanyar vagy össze vissza céloz,de akármikor nálunk pisil akkor körbe a földön tiszta olyan a wc.Biztos vannak olyan emberek akik tudnak úgy állva pisilni,hogy oda is menjen ahova kell,de én még nem találkoztam ilyennel.
15/46 anonim válasza:
Ülve,így nem kell az ülőke fedelét takarítani. Egyikük sem meleg. Külföldön ez sok helyen természetes.
16/46 Problem? válasza:
Ülve így mindenkinek kényelmesebb és gyorsabb nem kell takarítani utána wc deszka lehajtásából sincsenek problémák ez kompromisszum kérdése nem melegségé
17/46 anonim válasza:
Nálunk nincs megtiltva, én sem örülnék ha rám erőltetnék, hogy állva pisiljek. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18/46 anonim válasza:
állva pisilek, és nem csapódik ki, a wc-be csurgatok, nem mellé. (nem is értem ezt a problémát)
egyébként meg mennyi kretén van itt, akik lepontozták azokat, akik állva csinálják... egy férfi ülve? ne vicceljetek már...
19/46 anonim válasza:
Most komolyan... szerintetek megtörtént valaha, hogy egy pasi leült pisilni, és mire végzett, arra vágyott, hogy egy másik pasi análisan kielégítse?
Az ég óvjon az olyan "férfiaktól", akik azt hiszik, hogy a férfi attól férfi, mert állva pisil. Ott már igen komoly bajok vannak.
20/46 anonim válasza:
3 férfi van a családban és mind állva pisil... mégsem volt olyan még soha, hogy mellélőttek volna, vagy kicsapódott volna a wc-ből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!