Miért vannak komplexusaim a származásom miatt?
Az a helyzet hogy német származású vagyok egy kevés orosz beütéssel , édesanyám német , édesapám magyar-orosz.És ez a származás eléggé látszik rajtam és jópárszor megkaptam a náci és a "korcs" kifejezést olyanoktól akik teljesen magyar származásúak.És ez eléggé rosszul esik.Már a hajamat is átfestettem sötét színűre.Egyszerűen nem érzem jól magam az emberek között , sosem voltam egy közösségi ember.Járjak pszichológus?
17/F
Na látod. Minden rosszban van valami jó.
habár ez nem rossz, de hagyjuk, lehet hogy vidéken tényleg g-cik az emberek..
amúgy szerintem aki lenácizott az irigykedik, de hagyjuk.
menj ki Németországba.
Na latod! A Te korodban csakis a lanyok velemenye szamit, es mint irod, nincs problema.
Meg mindig nem ertem hogy mi "latszik".
Ha valaki baszogat, válaszolj neki oroszul, majd ha nem érti, németül, angolul/spanyolul/stb, aztán magyarul. Következő lépésként kérdezd meg, hogy "És te, aranyvérű barátom, hány nyelven tudsz?"
Különben is, aki ilyeneket aggat rád, az hülye. Máskülönben ha ez az egyetlen dolog, amivel piszkálhatnak, légy rá büszke.
21F, aranyvérű :)
Szia!
Engem is lenáciztak anno, 30 éve, s én még azt sem tudtam, mit jelent... Én is kicsit szégyelltem magam, hogy más vagyok (két nyelven beszéltem anyanyelvi szinten, jobb ruháim, játékaim voltak Németországból - ezek feltűnő dolgok voltak, s én nem szerettem feltűnni!!!), mára világos, hogy inkább büszkének kell lenni mindarra, amit kamatoztatni tudunk az örökségünkből - hiszen abban van jó is, rossz is, mint mindenben, s rajtunk áll, mit hozunk ki belőle...
Légy büszke, teljesítsd ki az örökséged, s az olyanokkal, akik belerúgnak abba, akiben több van, ne törődj. Ezzel a hozzáállással boldogtalan emberek lesznek...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!