Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért vannak komplexusaim a...

Miért vannak komplexusaim a származásom miatt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy német származású vagyok egy kevés orosz beütéssel , édesanyám német , édesapám magyar-orosz.És ez a származás eléggé látszik rajtam és jópárszor megkaptam a náci és a "korcs" kifejezést olyanoktól akik teljesen magyar származásúak.És ez eléggé rosszul esik.Már a hajamat is átfestettem sötét színűre.Egyszerűen nem érzem jól magam az emberek között , sosem voltam egy közösségi ember.Járjak pszichológus?

17/F

2011. nov. 28. 10:13
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem egy nagyvárosban lakom hanem vidéken és itt kaptam a negatív megjegyzéseket , nagyvárosban semmi gond nincs.Nekem 2 testvérem van rajtuk annyira nem látszik de rajtam teljesen látszik.A lányok terén nem volt még hátrány ez a kinézet.
2011. nov. 29. 20:30
 22/27 anonim ***** válasza:

Na látod. Minden rosszban van valami jó.

habár ez nem rossz, de hagyjuk, lehet hogy vidéken tényleg g-cik az emberek..

amúgy szerintem aki lenácizott az irigykedik, de hagyjuk.

menj ki Németországba.

2011. nov. 29. 22:25
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Na latod! A Te korodban csakis a lanyok velemenye szamit, es mint irod, nincs problema.

Meg mindig nem ertem hogy mi "latszik".

2011. nov. 30. 11:26
 24/27 anonim ***** válasza:
írd le kérdező, hogy pontosan mi zavar a külsődben.
2011. nov. 30. 15:15
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egy MAI németet se kéne nácinak nevezni aki normális a német nép az újra kezdés nagy népe amikor a holokausztnak vége lett és lemondott az előző rendszer akor az utána következő rendszer rögtön kárpótolni kezdte a zsidó lakosságot a mai napig a németek utalják át a legtöbb pénzt a modern Izraelnek a korcs kifejezésre nem tok mit mondani aki ilyet mond az szimplán bunkó Ne járj pszichológushoz csak árt inkább keres más társoságott bár megértem hogy ez téget nagyon bánt!15/L
2011. nov. 30. 17:47
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki baszogat, válaszolj neki oroszul, majd ha nem érti, németül, angolul/spanyolul/stb, aztán magyarul. Következő lépésként kérdezd meg, hogy "És te, aranyvérű barátom, hány nyelven tudsz?"

Különben is, aki ilyeneket aggat rád, az hülye. Máskülönben ha ez az egyetlen dolog, amivel piszkálhatnak, légy rá büszke.

21F, aranyvérű :)

2011. dec. 29. 03:08
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem is lenáciztak anno, 30 éve, s én még azt sem tudtam, mit jelent... Én is kicsit szégyelltem magam, hogy más vagyok (két nyelven beszéltem anyanyelvi szinten, jobb ruháim, játékaim voltak Németországból - ezek feltűnő dolgok voltak, s én nem szerettem feltűnni!!!), mára világos, hogy inkább büszkének kell lenni mindarra, amit kamatoztatni tudunk az örökségünkből - hiszen abban van jó is, rossz is, mint mindenben, s rajtunk áll, mit hozunk ki belőle...

Légy büszke, teljesítsd ki az örökséged, s az olyanokkal, akik belerúgnak abba, akiben több van, ne törődj. Ezzel a hozzáállással boldogtalan emberek lesznek...

:)

2012. jan. 2. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!