Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Fiúk/lányok! Szerintetek van...

Fiúk/lányok! Szerintetek van a mai világban még annak értéke, ha egy lánynak a nászéjszaka volt az első?

Figyelt kérdés
Kort is legyetek szívesek!
2011. nov. 26. 11:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én tisztelem azokat, akik a nászéjszakán vesztik el a szüzességüket, de manapság nem lehet olyan férfit találni, aki 3-4 évig képes várni egy nőre. Bár, ha igazán szereti...csakhogy ez már túl nagy áldozat. 16/L
2011. nov. 26. 11:57
 2/13 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy a 16 évesek is így vélekednek. Jó az ilyet látni.

Amúgy valóban "büszkeség" az ilyen. Bár a mai világban...

2011. nov. 26. 11:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben semmi büszkeség nincs. Nem jobb és nem rosszabb annál, aki nem szűzen ment férjez, csak más utat választott. Nyilván akinek ez fontos, annak van értéke, de a szememben nincs; én nem fogok szeplőtlenül férjez menni, de nem gondolom, hogy az emberek zöme kevésbé becsülne meg, mint egy olyan lányt, aki igen. Szerencsére.
2011. nov. 26. 15:51
 4/13 anonim válasza:
Lehet ertekelni,szep es jo.De ennek van egy masik oldala is.Akkor van baj ha a naszejszakan derül ki hogy az "együttlet" nem volt jo es az esküvöt ez miatt egy vallas követi.
2011. nov. 26. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
(Szerencsére) nincs.
2011. nov. 26. 17:41
 6/13 anonim ***** válasza:

Nincs jelentősége, mert aztán meg nem illenek össze valamiért, és bánják majd.

Én az átmene hívet vagyok: nem baj, ha valaki nem szüzen megy férjhez, de az egész világ azért ne menjen át rajta.

22/L

2011. nov. 26. 18:04
 7/13 A kérdező kommentje:
De amúgy régen nem így volt ? És ha nem tartoztak össze ? Akkoriban nem válhattak el.
2011. nov. 26. 22:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerinted annak van jelentősége, ha egy fiúnak a nászéjszaka volt az első? Pozitív, vagy negatív?

Tetszenek az erkölcsi magasságból írt kommentek, vajon nekik a nászéjszaka volt az első?

41F

2011. nov. 27. 02:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Számomra teljesen értéktelen, őszintén lesz*rom kivel mit csinált előttem. Mögöttem az özönvíz!

23/F

2011. nov. 27. 18:26
 10/13 anonim ***** válasza:

VAN VAN! hogy ne lenne! Ez egy szép dolog. Olyannak adni az ártatlanságodat aki szeret sőt, ha még ő is ártatlan akkor pedig még jobb.

nekem ilyen volt :)

29\L

2011. dec. 3. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!