Mit gondoltok a kézfogásról? Valóban kellemetlen egy fiúnak lánnyal kezet fognia?
Középiskolás vagyok,főkét fiúk járnak ide(évfolyamonként csak 3-4 lány. Ők minden reggel az osztály minden fiú tagjával kezet fognak (ez a suliban már úgymond szokás lett :D). Na már most múltkor egy barátomnak (pont nem osztálytársam) nyújtottam a kezem (mint lány) és teljesen meg volt lepődve. Aztán mondta, hogy ő a lányokkal csak pacsizni szokott (az összes barátom abban a suliban csak pacsizni szokott a lányokkal, de szerintem ez olyan "kiskutyás" vagy nem is tudom).
Ti mit gondoltok erről? Fiúk kézfogás, lányok pacsi? Számotokra kellemetlen lenne egy lánnyal kezet fogni?
(Tudom, hogy gagyi kérdés, és van nagyobb bajom is mint ilyenekkel foglalkozni, csak egyszerűen nem értem ezeket a srácokat. Engem mindig kihagynak a kezelésből, de az osztály többi tagját bezzeg így köszöntik. Meg milyen már ez a pacsi... :D:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!