A szvasztikvát (horogkeresztet) lehet használni divatként?
Nem vagyok náci!,keresztény vagyok,de ez a jel nagyon megtetszett.Nem az alapján,hogy megöltek sok millió embert,hanem amúgy is először nem Hitlerék,hanem a kínai,indiai vallás használta.Tehát akkor ezt szokták hordani,vagy a törvény megengedi,nem csuknak le érte,vagy nem ,,utálnak meg"???
De mondom még egyszer:nem horogkeresztként,hanem szvasztikvaként...
Örökké bemocskolódott ám a tudod kid :)
Azért mert ezt hallod a tévében a Balógyörgytől még nem kéne benyelni hogy az árpádsáv, vaskereszt vállalhatatlan. Ne legyél agymosott! Ennyi erővel tagadjuk meg az ezer éves múltunkat is!
Gyengébbek kedvéért ez a szvasztika.
SAjnos sokan az utcán nem fogják nézni, hogy merre forog, vagyis, hogy a hitler által használt jel az vagy a szvasztika.
Ha valaki neked megy akkor ott aztán mondhatod, hogy az nem az, hanem egy pozitív védő szimbólum stb, az átlegmebernek édesmindegy, hogy mi az, ha hasonlít a horogkeresztre, akkor az... és bajba kerülhetsz miatta, és szerintem nem a hatóságok miatt, hanem az agresszívabb "utca embere" miatt
19:03-asnak:
Ok,nem vettem sértésnek,a válaszok alapján már tudom,hogy nem lehet ezt,meg télleg nem Kínában lakunk.
Kösz mindenkinek!!!
Kedves tájékozatlanok! (tisztelet a kivételnek!)
Elöször is; lehet, h bemocskolódott a vaskereszt, vagy az Árpád-sávos lobogó, de ez ellen kell tenni, h ez ne igy legyen, és a média ne ferditsen el mindent úgy, h ez fasiszta, vagy náci. Sajnos az emberek tudatlanok. Nekem is volt évfolyamtársam, akit kirugtak, mert vaskereszt volt a nyakában. Szomorú. De legalább a Nagy-Magyarországos polót kezdik elfogadni.
Más: Kicsit kultúráltabb országban, északon,Finnországban, ahol nincsen az emberek agya kimosva, ott kiadtak egy svasztikás pecsétgyűrűt, aminek a bevételét a háborús túlélőknek ajánlották fel, és hordják szinészek, közéleti emberek. Ez most volt 1 éve kb. És senki nem háborodik fel rajta, mert teljesen természetes, h támogatják azokat, akik a hazájukért harcoltak. Nálunk pedig, ha valaki kirak egy Magyar zászlót a házára, már furcsán néznek rá. Ezen kéne kicsit elgondolkodni.
3.-ik válaszoló...
Azt se tudod, miért írtam! Erre így nyilvánulsz meg! Fogadd őszinte gratulációmat és tolmácsold a Drága Hozzátartozóidnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!