Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ma megyek a mamámmal a templom...

Ma megyek a mamámmal a templomba hangversenyre nem kell kiöltöznöm ugye?

Figyelt kérdés
Anyu szerint nem kell csak egy hétköznapi ruha.Nem?
2011. nov. 20. 10:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért nem a nagyid kérdezed? Ő jobban ismeri a dörgést!
2011. nov. 20. 10:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Anyukádnak igaza van. Hideg van már, úgyhogy a templomban kabátban fogsz ülni. A nadrágod és a cipőd legyen csinosabb, de meleg, mert amikor az ember egy helyben ül, jól átfagy. Jó, ha csizmát veszel. Célszerű egy hosszabb pulcsit venni, ami takarja a derekad, mert bár nagyobb templomokban fűtik a padokat, a háttámlát nem és a derekad könnyen megfázhat.

Mindenképpen vigyél sálat és kesztyűt. Zsebre dugott kézzel ugyanis nem illik ülni, anélkül viszont lefagy a kezed.

Én egy plusz sálat is szoktam vinni, amit rá tudok teríteni a lábamra, miután leültem, mert ott nagyon tudok fázni.

Alapvetően az a lényeg, hogy melegen öltözz, mert esélytelen egy hangversenyt úgy élvezni, hogy közben vacogsz, pláne ha felfázol és pisilned kell közben. Szóval az öltözködésednél a fő szempont mindenképpen az legyen, hogy melegen öltözz, kicsit melegebben, mint ahogy utcára öltöznél.

2011. nov. 20. 11:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!