Ma megyek a mamámmal a templomba hangversenyre nem kell kiöltöznöm ugye?
Figyelt kérdés
Anyu szerint nem kell csak egy hétköznapi ruha.Nem?2011. nov. 20. 10:06
1/12 anonim válasza:
hát ne farmerba menj
szép ünneplő ruhát vegyél fel, eleve mert templomba mész és ráadásul hangverseny is lesz
2/12 anonim válasza:
Azért illik legalább egy fekete naci-cipő kombó. Ahhoz meg bmilyen felső mehet.
3/12 anonim válasza:
Ki kell öltözni, de szolidan.
Isten házában meg kell adnod a tiszteletet Istennek. Plusz hangverseny is, amire nem szoktunk tramplin eljárni!
4/12 A kérdező kommentje:
nem falusi templom szóval gondolom nem csak én leszek normális ruhába..
2011. nov. 20. 10:10
5/12 anonim válasza:
Öltözz be vastagon. Hideg lesz!
6/12 A kérdező kommentje:
felhívtam anyut aztmondta nehogy kiöltözzek.Csak mint suliba:D Szóval akkor így lesz
2011. nov. 20. 10:16
7/12 anonim válasza:
mit jelent neked a normális ruha?
8/12 anonim válasza:
Melyik templom? A Bazilikára gondolsz? Mert hangversenyhez kell minimális befogadóképesség, már csak helyileg is. A nagyobb templomokba pedig nagyjából úgy kell felöltözni ilyen esetben, ahogy mondjuk évnyitóra vagy évzáróra mennél.
9/12 anonim válasza:
Szerintem azért egy kicsit kiöltözhetnél. Ha farmert veszel fel, inkább sötétet válassz ne farmerszínűt, és egy csinosabb felsőt kardigánnal, cipőnek pedig bármit edzőcipőn kívül.
10/12 anonim válasza:
Öltözz ki! Attól, hogy templomba mész, ez ugyanolyan hangverseny, mintha színházban lenne. Ki fognak öltözni mások is, hidd el. Kényelmetlenül fogod magad érezni, ha mindenki fekete-fehérbe ki lesz öltözve, te meg ott állsz farmerban meg pulóverben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!