Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mire jó a szalagavató?

Mire jó a szalagavató?

Figyelt kérdés
Mire jó az, hogy szalagavatózunk? Miért jó, hogy kiadunk arra az egy éjszakára több tízezer forintot, még ha a családok nagy része nem is engedheti meg magának? Miért jó, hogy ránkerőltetik? Miért kell hozzá öltöny? Kényelmetlen, csúnya, és ráadásul megveszünk egy öltönyt ami nem is tetszik mindenkinek, drágán. Mire jó ez, miért jó egymásra erőltetni a dolgokat? Miért kell kifizettetni azzal is, akinek nincs hozzá kedve, miért kell erőltetni a táncot? (szerencsére nem táncolok)
2011. nov. 17. 20:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

@.Aczél.

én az irodalom és töri részére gondolok, ami teljesen felesleges. Matek emeltre készülök és tanár híján arra kell sokat tanulnom. Meg angolra, stb. A töri amúgy még annyiban hasznos, hogy mostmár végre normális dolgokat veszünk, de az azelőtti elmúlt pár ezer év felesleges :D

2011. nov. 19. 18:25
 22/26 anonim ***** válasza:

Hagyomány, ha pedig jól alakulnak a dolgok, "jó emlék lesz"

Amúgy egyetértek, felesleges költekezés, a magán tanárod sokkal hasznosabb mint ez

2011. nov. 20. 12:05
 23/26 anonim ***** válasza:

töri.. ha valódi történelmet tanulnánk, még hasznos is lehetne ismerni, milyen hibákat követtek el stb.

de ugye még véletlen sem feltételezzük, hogy egy ilyen fontos dolgot manipuláció nélkül hagynak? ismeritek a mondást: a történelmet a győztesek írják.

2011. nov. 20. 12:20
 24/26 A kérdező kommentje:
A másik baj, hogy beszéltem ofőmmel, ez olyannyira kötelező, hogyha nem tetszik, menjek másik iskolába :D
2011. nov. 20. 14:44
 25/26 A kérdező kommentje:
Mármint elmenni.. meg kifizetni.. -.-
2011. nov. 20. 14:45
 26/26 anonim ***** válasza:

hát én azzal kezdtem, hogy lesz ennél sokkal rosszabb is.

még nem fognak kést a vesédhez, de amilyen trükkös ribanc a sors, még ilyesmiket is tartogathat..

2011. nov. 20. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!