Mire jó a szalagavató?
egyetértek, kiba.szott jó visszaemlékezni.. minden egyes (kiba.szott) nap amikor ugyan abba az egyetembe, abba a terembe lépek. szinte már felgyorsul a szívverésem, és elöntenek az emlékek. szinte.
Kérdező, alkalmatlanok a szüleid, szórják a pénzt ráadásul csak névleg rád költik. hidd el, ha rád költenél kapnál sört vagy csirkemellet. de ezt magukért csinálják. a saját élvezetükre van, látni akarnak "elegánsan" megjelenni, meg táncolni stb. érdekes, hogy ezt eddig elfelejtettem leírni.
Elmegyek ingben, meg farmerben, mert jobban érzem magam és sokkal kényelmesebb öltözet. Sz*rom le, hogy mások hogy gondolják, tróger vagyok-e vagy sem. Olyan ruhákat szeretnék hordani, amikben jól érzem magam.
Hisztis megjegyzésre. Látom nagyon rossz a felfogó képességed, mint mondtam, nincs pénzünk. Ez azt jelenti, hogy nincs rá pénz te idióta. Ha lenne, szerinted sírna a szám? Érettségire készülök, magántanárhoz járok, és ezért nem tudok egy hónapig elmenni hozzá. Ki ne találd hogy egy csúnya öltöny hasznosabb, mint a tudás. Buta.
persze, ha gyúrsz.. testet építesz, akkor amúgy sem kell inni.
akkor is fura a szüleidtől, hogy úgy csoportosítják az erőforrásokat, hogy öltöny az kur.vára kell, addig meg magántanárhoz nem tudsz menni. de legalább te már tanulsz ebből, és nem fogsz ilyen irracionálisan viselkedni hasonló helyzetben.
persze, ha gyúrsz.. testet építesz, akkor amúgy sem kell inni.
akkor is fura a szüleidtől, hogy úgy csoportosítják az erőforrásokat, hogy öltöny az kur.vára kell, addig meg magántanárhoz nem tudsz menni. de legalább te már tanulsz ebből, és nem fogsz ilyen irracionálisan viselkedni hasonló helyzetben
Hát igen, de főleg a tanárok erőltetik, és valahol igazuk van, mert ha azt látják a tanárok, hogy én mindenből kimaradok, akkor talán negatívan fognak hozzám állni az érettségin. Legalábbis anyám ezt beszélte meg a Kvasszal. Sznobok a tanárok, az a baj. :D meg csúnya és drága az öltöny, na mind1 :D
piszok a világ, de ebben is van igazság.
valóban, képesek lehetnek arra, hogy besz.opassanak érettségin, de szerintem van mód (kell hogy legyen) máshol érettségizni, nem?
illetve, megint azt kell mondjam, az egyetemen ez a szo.patás lesz a természetes. én már nem is igen kötök érzelmi reakciókat az élet ilyen kellemetlen momentumaihoz.. ez van, én ettől függetlenül edzek, jó vagyok, és kapja be a sok hül.ye kötsög.
@Destiny95
Ebben is van igazság, de pl tavaly, meg előtte volt pénzünk és utáltam az ilyen dolgokat. Nem szeretem a haszontalan dolgokat, mint pl a műveltség, táncok, ünnepségek.
A diákmunkára annyit, hogy elég sokat kell tanulnom, + napi két óra kondi. De így is hajnali 1-2ig szoktam tanulni, igaz, többet is tudok mint kéne, de kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!