Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért nem keres már a barátnőm?

Miért nem keres már a barátnőm?

Figyelt kérdés

16éve ismerjük egymást, azóta a legjobb barátnők vagyunk. Vagyis már nem tudom, hogy a legjobbak-e. Én már férjnél, gyerekkel, ő még keresi az Igazit. Amikor találkozunk meghallgatom mindig, kérdezem, megpróbálok nem a gyerekről beszélgetni vele. Ő viszont nem érdeklődik irányomban és már nem is keres. Ígérget, hogy jön, hogy hív, de persze, mindig közbe jön valami, vagy elfelejti és aztán szólni is elfelejt. Most már kb 1hete nem kerestem, de ő sem...és ez rosszul esik :(

Mi történhetett? Kérdeztem, hogy haragszik-e rám? De azt mondta: nem. De akkor meg nem értem...Unalmas lettem, vagy mi? Volt már/van ilyen mással is?

2011. nov. 15. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:

ne haragudj rá

teljesen megváltozott a te életed és nincs már nagyon közös témátok

2011. nov. 15. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen barátnőm /van/volt,akinek 2 gyerkőc volt,de sohasem volt probléma.Nálunk is ez a helyzet,csak már kb 2éve ez megy.Ha baja van jön,de egyébként semmi.Ki alakult egy másik barátság a részéről és én már nem vagyok fontos.Érzem én,de azt mondja,hogy én vagyok a legjobb barátnője.Mikor legutóbb találkoztunk azt mondta,hogy jövőhéten találkozunk,jönnek meglátogatni a páromat,mert külföldön melózik és régen nem látták.Nos ennek már 7 hete......
2011. nov. 15. 10:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Szóval, akkor haverok lettünk? Csak ez olyan rossz, 12éves korunk óta ismerjük egymást, mindent tudunk a másikról. Kicsit úgy érzem, hogy csalódtam benne :(

De nem haragszom

2011. nov. 15. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Sajnos van ilyen, amikor a legjobb barátnők élete teljesen másképp alakul, szinte törvényszerű, hogy ez lesz. Nem mondom, hogy nincs kivétel, de gyakori. Ő lehet, hogy bulizni menne szívesen veled, te viszont annak örülnék, ha nálad lennétek otthon, mert így tudsz a gyerekekre is figyelni. Lehet, hogy ő moziba, színházba járna, nagyobb társasággal, te pedig szeretnéd, ha lemenne veletek a játszótérre.

Kérlek, nehogy félreértsd, és magadra vedd, amit mondtam, hisz nem ismerlek, csak általánosítok. És nem azt mondom, hogy ez unalmas lenne, csak más.

Nálunk a legjobb barátnőmmel ugyanez a helyzet: én még mindig "szabad" vagyok - persze azért én is felnőttem -, de neki már férje van, gyereket terveznek... Évekre megszakadt a kapcsolat, pedig akkor még osztálytársak is voltunk. Most viszont valahogy minden kezd magától visszaállni a régi helyzetre. :) Most is ritkán találkozunk, de amikor igen, akkor olyan, mint régen. :D Szerintem ez nálatok is eljöhet majd!

Bár nem tudom, mert neki még nem jött össze a gyerek, utána nem tudom, milyen lesz...

Meg majd a barátnődnek is gondolom lesz egyszer családja, és akkor megint hasonló helyzetbe kerültök. :)

2011. nov. 15. 10:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem foglak félreérteni :) Próbáltam olyan programokat tervezni, ami nem játszótér, meg ilyenek :D Fagyizás, kirándulás, ilyesmi. Lehet csak megijedt? Ő is közel a 30hoz és a környezetében a baarátnők mind lebabáztak.
2011. nov. 15. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Bingo. Barátnői lebabáztak, te is, meg férjnél is vagy. Lehet ez frusztrálja. Érzi ahogy kifut az időből és csak a szíve szorul el ha a boldogságod látja.
2011. nov. 15. 10:42
 7/7 A kérdező kommentje:
De talán ezt meg lehetne beszélni, nem? Elvégre régóta ismerjük egymást. Olyan gyerekes dolog, ez az "elfelejtetem, hogy megbeszéltük" duma.
2011. nov. 15. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!