Nemsokára lesz a szalagavatóm és az afterparty is, de nem tudok táncolni! Hogy tudnék gyakorolni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam táncolós helyekre járni, csak koncertekre, nem tudok úgy táncolni, mint azok, akik rengeteg party-n voltak már. Félek, hogy be fogok égni a sok "partyarc" között, vagy nevetnek majd rajtam. Tudom, ez legyen a legnagyobb problémám az életben, de a nyilvános tánctól valahogy mindig félek, nem tudok mit kezdeni a karjaimmal, meg a lábammal. Nagyon kérem segítsenek, bármilyen hasznos tipp jól jönne!2011. nov. 8. 14:07
1/4 A kérdező kommentje:
A kérdésem természetesen az afterparty-ra vonatkozik, nem a keringőre, ott tudok táncolni.
2011. nov. 8. 14:07
2/4 sztbali válasza:
Nem kell nagyon görcsölni ezen. Csináld azt amit a többi "partyarc".
3/4 anonim válasza:
Hogyha tényleg ennyire parázol ezen, akkor szerintem otthon próbálgasd tükör előtt azokra a számokra táncolni, amik az ilyen partykba mennek. Esetleg klipekből is leshetsz mozdulatokat, vagy keress táncos videókat. A lényeg szerintem h rázzad a popsidat és esetleg hullámozni is megtanulhatsz, nem olyan nehéz. Nekem sem a stílusom az ilyen "tüc-tüc" zene, de tudok rá bulizni. :) És a lényeg, hogy érezd jól magad :)
4/4 anonim válasza:
Csináld azt amit a többiek de szerintem a leg jób megoldás ha lánnyal táncolsz átt karolod meg fogod a csípőjét is csinálod amit ö :D De amúgy nem hiszem hogy veled lesznek el foglalva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!