Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Írtatok már panaszlevelet,...

Írtatok már panaszlevelet, vagy panaszkönyvbe?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi volt a panasz oka?
2011. nov. 5. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
igen. Vettem egy telefont pár éve. Kamatmentes hitelre. Az eladó mulya volt, és a tájékoztatása, valamint az ügyintézésben való kapkoeása miatt 3 szor kellett visszamennem a boltba, ami 25km re van tőlem. Ekkor már bántam hogy inkább nem vettem meg kp ra.
2011. nov. 5. 13:32
 2/9 Antimod ***** válasza:
74%
Igen, pl. a MÁV-nak. Sikeresen utaztattak másfél órán keresztül télen, vaksötét és fűtetlen kocsiban. (Természetesen működött még minden, amikor beszálltam.) A kalauz felajánlotta, hogy átmehetek nyomorogni a fűtött, világított vagonba.
2011. nov. 5. 13:52
 3/9 A kérdező kommentje:
És milyne hangvételűek voltak ezek a panasz levelek? Tárgyilagosak, vagy azért volt benne indulat?
2011. nov. 5. 16:52
 4/9 Antimod ***** válasza:

Az enyém elég szarkasztikus volt, igyekeztem tárgyilagos lenni, de azért éreztetni azt is, hogy finoman szólva sem kaptam megfelelő szolgáltatást.

Vigyázz, ne vigyen el a hév.

Más kérdés, ezeknek mi lesz a sorsa. Kaptam tőlük egy levelet, amiben az állt, hogy a másik kocsiban volt fűtés és világítás, nem kötelesek kártéríteni, de azért sajnálják, és nesze, itt van egy 400 Ft-os kupon.

2011. nov. 5. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:

MÁV-nál írtam egyszer a panaszkönyvbe. Szombathelyről Pécsre utaztam, 7!!! órás volt az út, és egyetlen wc sem volt nyitva.

Nem az udvarias énemet vettem elő.

2011. nov. 10. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Én akkor írtam be, amikor nagyon elégedett voltam az ügyintézővel. Végül is vásárlók könyve a hivatalos neve. 4 ügyemet intézte el, és még arra is odafigyelt, hogy jó számlacsomagban legyek. Végig kedves és türelmes volt.
2011. nov. 11. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Hadd kérdezzek:

pozitív tapasztalatot valaha valaki írt már a vásárlók könyvébe? :) mert arra is használható...

2012. szept. 21. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
ja, most látom hogy az előző. Respect! :)
2012. szept. 21. 09:57
 9/9 anonim válasza:

Egyszer rokonokkal voltunk, húsboltban vásároltunk, és utána a polgármesteri hivatalba mentünk panaszt tenni, mert még a vásárlók könyvét sem volt hajlandó odaadni az eladó.

Válaszban megírták, hogy tartottak ellenőrzést, és még állategészségügyi szempontból is több hiányosságot találtak.

Nem vitatom, hogy vannak agyalágyult szabályok, de sajnos ez a gátlástalan trükközések miatt vannak. Van, aki nem a minőséggel akar kitűnni és jó üzletet csinálni, hanem csalással.

2022. nov. 6. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!