Most komolyan bunkó vagyok, mert megkérek valakit, hogy a vonaton ne mellénk üljön le a cicájával, mert a velem lévő kislány allergiás rá?
A párom 8 éves keresztlányával voltam a vonaton és már kb.10 perce ültünk a helyünkön, amikor egy lány felszállt a vonatra és letette a macskája dobozát a mellettünk lévő helyre. Mielőtt leült volna megkérdeztem, hogy milyen állat van nála(sötétben nem lehetett belátni a dobozba). Erre a csaj flegmán odamondta, hogy nem mintha közöm lenne hozzá, de egy cica. Én megkértem, hogy legyen szíves átmenni egy másik kocsiba, mert a kislány allergiás a macskára. Erre a csaj közölte, hogy neki egy bunkó se mondja meg, mit csináljon, ha a gyereket zavarja menjen ő máshova.
Nem akartam balhét, ezért átültünk mi, de csaj még a kalauznak is panaszkodott, hogy őt nem hagyom békében utazni.
Most tényleg bűn, hogy nem akartam, hogy a kislány rosszul legyen? Pár hónapja egyszer elfulladt a macskaszőrtől és én ezt akartam megakadályozni. Bunkó vagyok emiatt?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!