Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Most komolyan bunkó vagyok,...

Most komolyan bunkó vagyok, mert megkérek valakit, hogy a vonaton ne mellénk üljön le a cicájával, mert a velem lévő kislány allergiás rá?

Figyelt kérdés

A párom 8 éves keresztlányával voltam a vonaton és már kb.10 perce ültünk a helyünkön, amikor egy lány felszállt a vonatra és letette a macskája dobozát a mellettünk lévő helyre. Mielőtt leült volna megkérdeztem, hogy milyen állat van nála(sötétben nem lehetett belátni a dobozba). Erre a csaj flegmán odamondta, hogy nem mintha közöm lenne hozzá, de egy cica. Én megkértem, hogy legyen szíves átmenni egy másik kocsiba, mert a kislány allergiás a macskára. Erre a csaj közölte, hogy neki egy bunkó se mondja meg, mit csináljon, ha a gyereket zavarja menjen ő máshova.

Nem akartam balhét, ezért átültünk mi, de csaj még a kalauznak is panaszkodott, hogy őt nem hagyom békében utazni.

Most tényleg bűn, hogy nem akartam, hogy a kislány rosszul legyen? Pár hónapja egyszer elfulladt a macskaszőrtől és én ezt akartam megakadályozni. Bunkó vagyok emiatt?

19/L

2011. nov. 4. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
Annak idején az osztályfőnökünk illemtanárt hívott, és ő mondta. Mi is csodálkoztunk ezen, de azzal magyarázta, hogy gyakran előfordul, hogy nemdohányzó csak dohányzóba kap már jegyet, ezért illik ott is engedélyt kérni. (Más kérdés, hogy mivel dohányzó fülke, gondolom illik igent mondani...)
2011. nov. 4. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
91%
Biztos szeretett volna köszönni is, meg érdeklődni is, hogy leülhet-e oda... Mi van, ha egyszerűen csak foglalt helyre ül, és elárulod neki, hogy a barátnőd helye? Üljetek máshova? Bónusz kérdés a négyaláért: mi van, ha a férjedének mondod a helyet? :D
2011. nov. 4. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!