Őszinte részvétem, mégis miben?
Annyira gyűlölöm, gyűlölöm gyűlölöm ezt a "kifejezést", sablon szöveg mindenki csak azért mondja, mert mondani kell nem pedig azért, mert úgy is gondolja.
Mit "vesz benne részt őszintén"? Mit? Nem érzi azt, amit én, nem ő riad fel álmából, mint én, nem tudja mit érzek így nem is vehet benne részt!! Lehet ő is sajnálja, igen SAJNÁLJA, nem pedig részt vesz benne!!! Áááá:'(:'( és mikor már a hatezredig embertől hallod...!:(
Á teljesen meg vagyok bolondulva, szóval itt a kérdésem lényege konkrétan az, hogy más sem szereti, ha ezt mondják neki?? Inkább azt, hogy "nagyon sajnálom", mert az legalább igaz. Én soha nem mondtam még senkinek, hogy szinte részvétem, csakis közvetlen családtagnak.
24N
Ne hisztizz!
Inkább örülj, hogy vannak akik megpróbálnak melletted állni a nehéz időkben. Képzeld csak el, ha senki nem írna neked, s nem nyilvánítana részvétet... Örülj, hogy megpróbálnak így vagy úgy, de melletted állni!
ezt konkrétan nem kötekedésnek szántam feléd!
Amit meg előtte írtam, azt a 74%-os válaszolónak szántam, mert ízléstelen, amit írt, pláne egy ilyen kérdésre:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!