Ez most akkor kreatív vagy fura?
Figyelt kérdés
Melóhelyen kb egy hónapja elromlott a mikro, (12órát dolgozom csak itt tudok főtt ételt enni) mivel nem szeretem a hideg kaját kitaláltam, hogy a konvektor tetejét felnyitom és oda teszem az ebédet melegedni. Tökéletesen bevált a módszer és az étkezést a tökélyére fejlesztettem azzal, hogy miután megmelegedett ott is fogyasztottam el, így végig meleg maradt. Illetve a konvektor pont az ablak alatt van ahová ha felteszem az üdítőm hideg marad.
Szóval folyamatosan meleg kaja és hideg ital!!
Szerintem ez inkább kreatív és praktikus gondolkodásrá vall, de azok szerint akiknek elmeséltem nem vagyok épelméjű.
Ti mit gondoltok?
2011. okt. 24. 23:39
11/12 anonim válasza:
Mivel kollégista vagyok már hosszú ideje, ezért nem gondolom azt, hogy fura vagy hülye lennél.....találékony....ennyi.
12/12 anonim válasza:
Ha még van 10-20 másik ilyen szokásod, akkor írhatnál egy hangulatos kis novellát erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!