Lányok! Volt-e már olyan napotok amikor egész nap
meztelenül voltatok?
hát pl. az, hogy úgy ahogy van ruha nélkül leül a székre meg mindenhova. bőrkanapén nedves volt stb. valamennyi hüvelyváladéka mindenkinek van.
2011. okt. 24. 22:00
12/22 A kérdező kommentje:
szerintem meg egyes emberek nincsenek meg elégedve a testükkel az aza molettek nincs önbizalmuk magyarul kész csöd az életük! de én meg vagyok magammal elégedve és önbizalmam is van
én is, ezért nincs szükségem arra, hogy meztelenkedjek. tudom, hogy jó nő vagyok. aki meg szép, az a papája pizsamájában is szép meg utcai ruhában is, meg nagyestélyiben is, szükségtelen mutogatnia a meztelen p*csáját :) pont hogy azok hajlamosak erre, akiknek folyamatos visszaigazolás kell, hogy jól néznek ki, mert nincs rendben az önértékelésük, aztán ha látják, hogy a pasijuknak csorog a nyála, akkor megnyugszanak.
2011. okt. 24. 23:13
14/22 A kérdező kommentje:
de itt olyanokat olvastam hogy enm szereti meztelenül tükörbe megnézni magát f! akk fél magátólmert annyira rossz testűnek tartja magát szal nincs igazad mert 1 nő természetes szépsége meztelenül jön ki semmi smink csak úgy simán
15/22 anonim válasza:
Ez a köntösös témától ki vagyok. Nem tart semeddig felvenni,de minek vegyem fel ha nem szeretem,ha vmit nem szeretek nem csinálom. Meg hogy undorító..úgy csinál mindenki mint ha nem látot volna életében nemi szervet. Ha jol esik akkor jól esik ha látnak ha nem.
2011. okt. 25. 12:15
16/22 DarkStyle152 válasza:
Undorító? Kivinni a 3 napos szemetet nem undorító? És elmosni a kéthetes kajamaradékot a tányérból? Mekkora trauma érne ha megfognál a kilincset vagy a kosarat a boltba? Hiszen ki tudja hányan, és kik fogták meg előtted? És ha gyereked születne, az milyen undorító lenne? És fürdeni hogyan szoktál? Vagy kesztyűt veszel mielőtt megérinted magad? Amugy meg, mindenkinek a magánügye hogy hol mibe szaladgál.
2011. okt. 25. 15:54
És elmosni a kéthetes kajamaradékot a tányérból?
akinél 2 hetes kajamaradék van a tányéron, annál nem csodálkozom, hogy azona kanapénz ülteti le a vendégeit, ahol egy órával elője a pucér p*csájával üldögélt...igénytelenség az igénytelenség.
2011. okt. 25. 16:46
Nem.
Mindig van itthon valaki, és nem fogok a család előtt meztelenül rohangálni.
A másik dolog hogy mindenhova leülnék meztelenül és sztem nem ülnél oda szívesen ahova előtte valaki a meztelen fenekét tette le.
Most nincs is olyan idő, de nyáron is minimum egy rövidnadrág van rajtam.
2011. okt. 25. 19:05
Akció nélkül is sűrűn az vagyok nyáron, nem bírok elviselni semmit és jól is esik úgy lenni.
Ha ezért gusztustalan vagyok, hogy közben nem lát, akinek nem kéne, hát vállalom, egy idegen véleménye legyen a legnagyobb gondom az életben!
2011. okt. 25. 20:52
A párommal szinte egész évben meztelenül vagyunk itthon, volt, hogy tartottunk nonstop meztelen hétvégéket a nyaralónkban is. Pénteki bevásárlás után egész hétvégén meztelenül voltunk és nagyon élveztük.
2011. nov. 3. 16:47
Kapcsolódó kérdések: