Iskolában (tanórán) rágózni még mindig bunkóságnak számít?
"Bunkóság, mert ez a közmegegyezés. Az pedig képlékeny dolog."
Mindig az számít bunkóságnak ami közmegegyezés szerint az. Lehet, hogy 50 év múlva nem lesz az, de még az. Amúgy nem értem miért kell folyton rágózni, én kb kéthavonta egyszer rágom, inkább fogat mosok minden nap...
18f
Moss fogat minden nap (2x legalább) és akkor nem lesz büdös a szád és nem hány szembe a rágó miatt az, akivel éppen beszélgetsz...
Szerintem mocsok undorító a rágó. Gyűlölöm...
inkább már a kimondottan taplóság kategória. Azzal meg ne jöjjünk már, hogy amúgy milyen jó hatásai vannak, mert a fingos példa teljesen jó, azt is elintézi az ember magának diszkréten, a rágónál meg aztán még a biológia sem kényszerít rá, hogy pont óra alatt élvezd ennek a jótékony hatásait.
Elrágod szünetben, vagy iskola után, de én se viselném jól, ha tanárként azt kéne néznem, hogy valamelyik tapló velem szemben folyamqatosan kérődzik.
Én mondjuk sokat rágózom, mert az átlagnál jobban igénylik a fogaim, de ha komoly dolgot intézek, akkor nem csinálom.
Más az itthon, vagy haverok között, de mondjuk tanítási órán nem tartom elfogadhatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!