Miért kell belepisilni Balatonba (n) és strandi medencékbe?
ismét itt vagyok, aki a halas dolgot írta: Köszönöm annak, aki lájkolt xD Ez tényleg nagyon vicces volt.
Egyébként eszembe jutott, hogy régen tanultam búvárkodni egy kicsit. De tartottunk órát arról, hogy mit kell csinálni a víz alatt. Pl. bele kell pisilni a búvárruhába. Ezen mindenki röhögött egy nagyot. :D
A tengerben a delfinek meg a cápák és más állatok is beleürítenek :D Ha cápával találkozunk, nem szabad nyugtalankodni, mert az állat megérzi. De belepisilni se szabad! Mert nemcsak a vér, hanem a vizelet szaga is vonzza a cápákat! Nemcsak a tanár mondta, hanem egy könyvben is olvastam.
Nagyon jól esik a Balatonba is belepisilni, de ide sajnos nyaranta csak egyszer szoktunk lemenni. Az igazi élmény azonban a strandi medencébe való belepisilés. Nyaranta legtöbbször reggeltől estig akár tíz órát is kint vagyok a strandon legalább tíz tini barátnőmmel együtt, de soha nem megyünk el WC-re. A legjobb érzés, hogy csoportosan pisilhetünk bele az élménymedencébe, naponta akár 7-szer, 8-szor is.
egy tinilány 13L
Nagyon jól esik a Balatonba is belepisilni, de ide sajnos nyaranta csak egyszer szoktunk lemenni. Az igazi élmény azonban a strandi medencébe való belepisilés. Nyaranta legtöbbször reggeltől estig akár tíz órát is kint vagyok a strandon legalább tíz tini barátnőmmel együtt, de soha nem megyünk el WC-re. A legjobb érzés, hogy csoportosan pisilhetünk bele az élménymedencébe, naponta akár 7-szer, 8-szor is.
egy tinilány 13L
Csatlakozok az előzőhöz, Siófokon lakok, nyáron minden nap reggeltől estig a barátnőimmel strandolunk. A víztől mindig ránkjön a pisikélhetnénk :) , reggel a 8 fős lánycsapat bemegy derékig és együtt belecsurizunk :D . Én nagyon szeretem azt az érzést ahogy a hűs vízbe zubog a csurim és a többi ember észre se veszi. A vízben elég sűrűn pisilek. Van egy régi budi is abba csak kaksizni járunk mert büdös és ha felguggolok az ülésre(rá nem ülnék) akkor mindent összepisilek(ülőke, ajtó alja).
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!