Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért nem értik a kérdést és...

Miért nem értik a kérdést és miért írnak hülyeségeket?

Figyelt kérdés

feltettem egy kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

NEM az első esett (igaz nem ez a felhasználó gondolom én) ír hülyeséget, mikor köze sincs a kérdéshez. Nekem ez tetszik, szeretnék tudni választani, hátha valakinek volt ilyen és tanácsot tud adni, esetleg megtudja mondani, hogy hát hasonló cipője volt és nem vált be mert fázott a lába, mitudom én.

És akkor jönnek akik fikáznak, piszkálják az embert.

Én eddig nem foglalkoztam (legalábbis próbáltam nem foglalkozni) velük. De már elegem van, hogy egy ilyen egyszerű kérdést se fognak fel?!

2011. okt. 14. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én sem érte, mi bajod van. Én örülni szoktam az igen/nem-nél eredetibb válaszoknak, többet tanulhatok belőlük.
2011. okt. 14. 21:01
 2/11 A kérdező kommentje:
én értelmezési nehézségekkel rendelkező egyénekre gondoltam. megvan az egyik...
2011. okt. 14. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert ilyenek az emberek szeretnek okoskodni ,mellébeszélni .És ha esetleg szólsz nekik hogy nem ez volt a kérdés akkor is mondják a magukét Hogy ez egy ilyen oldal .Meg hogy minek kérdezel ha nem tudod elfogadni a véleményeket .Az ilyeneket úgy megkeresném mikor ilyet írnak és úgy felpofoznám.
2011. okt. 14. 21:05
 4/11 A kérdező kommentje:

olvastattok már máshol fórumokat? bármely témában? sokkal több az értelmiségi mint itt, nem?

olyan naiv vagyok/voltam, mindig itt kérdezősködöm, reménykedem, hogy valami értelmes, kedves, hozzáértő, esetleg segítőkész ember idetalál, és nem piszkál, szurkálódik, hanem SEGÍT! Miért egymás terhére vannak mint segítségére?

egy egyszerű példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

olyan egyszerű a kérdés, és olyan egyszerű segíteni. az utolsó válaszoló én voltam. érdekes én vettem a fáradtságot és segítettem nem pedig másokra ráordítottam...

2011. okt. 14. 21:07
 5/11 A kérdező kommentje:

"Normális válaszokat légyszi!köszi"

na, és ilyenkor nem normális a válaszolók 80%-a. Szegény srác, és értelmiségiek. Elüldöztök mindenkit!

Ide is tuti betalál valaki, túl büszke ahhoz, hogy félvállról vegye és inkább olvasson valami okosabbat.

2011. okt. 14. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni aki olyat ír jól kiosztod ha pedig találsz hasznos választ akkor megfogadod.Nem érdemes rajta mérgelődnöd.Hát tényleg jól kiosztották a srácot .
2011. okt. 14. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Nagy az isten állatkertje ,de kicsi a kerítés..

Szerintem az elsőt válaszd a magas csizma télen valami vékonyabb nadrággal nagyon vonzó!

2011. okt. 14. 21:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Az első csizma tényleg szép.
2011. okt. 14. 21:21
 9/11 bánomisén ***** válasza:
Végigolvastam a belinkelt kérdésedre érkezett válaszokat és most nem értem ezt a kérdésedet. Mindenki válaszolt normálisan, senki sem fikázott. Az, hogy más az ízlésük, mint a tiéd, az meg természetes. Mi ezekkel a válaszokkal a gondod?
2011. okt. 15. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt a választ már kimoderálták.
2011. okt. 15. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!