Vajon tényleg megváltó a lottó főnyeremény?
én szerintem nem bánnám meg
ugyanis a jelenlegi életemet nem változtatnám meg jelentős dolgokban, nem szállna el az agyam hogy most nekem sok pénzem van...anyukáméknak meg a családnak is adnék pénzt, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben...
ugyanúgy dolgoznék mellette, tennék a bankba is, hogy a gyerekeimnek is (még nincsenek :D) legyen később
mondjuk letenném a jogsit, egy kis autót vennék (suzuki alto <3), és elmennék a családdal közösen nyaralni a tengerpartra...
persze így "tiszta" fejjel másképp gondolkodik az ember, próbálnék akkor is józan maradni, ki tudja sikerülne-e...:)
és nagyon hálás lennék a sorsnak!!!
22/L
ha nekem volna egy milliárd forintom
akkor sem szórnám a pénzt
biztosan nem
étteremben akkor sem költenék egy üveg pezsgőre 60 ezer Ft-ot (mint legutóbb a szomszéd asztalnál egy páros)
én biztos nem dolgoznék többet..
szerintem ekkora összeg mindenkit megváltoztat, utána már senki nem lehet olyan, mint előtte. 10ből 5 ember csak a pénzedért állna szóba veled,ha nem vagy elég elővigyázatos ki is használnak, szerintem bele lehet unni ebbe is, de hát mindbe... azért biztosan több előnye van mint amennyi hátránya:
Én elkezdenék sikoltani. Aztán megnézném a honlapon, hogy remélem egyedül van ötös találatom. Aztán betelefonálnék, hogy hogyan juthatok a pénzhez. Mivel nagyon nagy összeg biztos kezdenék vele valamit, úgy értem befektetés stb. De ahhoz nem értek, kérnék valami befektetési tanácsadótól tanácsot.
Ami biztos, elmennék vásárolnék ruhát, cipőt, na nem mindjárt az Andrássy úton, csak azokban az üzletekben ahol egyébként is megfordulok, de most nem kéne nagyon sakkoznom a végösszeggel. Kifizetném anyámék hiteleit, vennék nekik egy-egy tuti kocsit, aztán vennék magamnak egy házat. Jelentős összeget adományoznék egy-két állatotthonnak, elkezdeném szervezni az esküvőmet, mert végre nem tartana vissza, hogy csak egy két tanúsra van pénz, de mi hagyományos lagzit szeretnénk, aztán elutaznék valahova. Az egyetemet tovább folytatnám, meg dolgoznék is, nem túl sokat, de épp annyit, hogy ne unjam el magam. Lehet adnék a családba is pénzt, de bármennyire is kőszívűnek tűnök, nem annyit, hogy mindenkinek én oldjam meg az életét, meg tolnék mindenki alá kacsalábon forgó palotát.
Egyébként nem tudom mennyire alakulna át a megszokott életem, biztos nem lehet eltitkolni, hogy hirtelen telik erre-arra, de attól még nem hinném, hogy belecsöppennék a mágnások köreibe, ami tényleg egészen más lenne. Nem tudom, így most azt gondolom, hogy csak annyit változna, hogy nyugodtan vehetnék, lakást, autót, ruhát, nyaralást anélkül, hogy részletre kéne, vagy csak sóhajtoznék, hogy de jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!