Hogy magyarázzam meg finoman hűtőtársaimnak, h nem szeretem ha eleszik előlem a kaját?
Figyelt kérdés
koleszos vagyok, többen osztozunk egy hűtőn. Nem tudom hogy ez másoknál hogy működik, de én nem szeretem azt, ha kérdés nélkül esznek a kajámból, mivel én se eszek az övékből. nem egyszer koppantám már, h ja, ezt szeretnék enni, és tudom is h megvan minden hozzávalóm, de közben mégsincs, mert valaki megette. Aztán gondolkozhatok h mit főzzek.
Hogy kérjem meg őket úgy h ne legyek durva?
2011. okt. 6. 15:29
11/12 anonim válasza:
100 zacsiba és fog egy kést vagy körzőt ha van egy kis esze és szétvágja-szakítja. :D
12/12 anonim válasza:
A legjobb ötlet ha dobozokba teszed a kaját és ráírod a neved.A hűtőre meg kiteszel egy öntapadós papírt, hogy ne együk meg egymás kajáját, ha kell valami kérj belőle!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!