Csak én készülök már karácsonyra, vagy rajtam kívül is van esetleg, aki már gondolkodik, hogy kinek mit fog ajándékozni és mit fog főzni?
Figyelt kérdés
:) ne nézzetek hülyének,de én annyira szeretem a karácsonyt :)2011. okt. 2. 11:48
21/30 anonim válasza:
Már én is készülök a karácsonyra. Beszéltem a főnökömmel, hogy mindhárom nap dolgozni szeretnék. Nem főzök és senki nem kap ajándékot.
22/30 A kérdező kommentje:
nekünk nem lehet gyerekünk...de nyugodtan ostorozzatok csak...na köszönöm annak,aki szívvel-lélekkel válaszolt.sziasztok. :(
2011. okt. 2. 13:22
23/30 anonim válasza:
Sajnálom, bárcsak tudnék segíteni :( "egy kismama, Karácsonykor már anyuka"
24/30 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy-köszönöm szépen! :)
2011. okt. 2. 13:59
25/30 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a karácsonyt, de még csak október eleje van, így én még nem foglalkozom vele. November végén már biztos gondolkodni fogok rajta...de előbb nem hiszem.
Én még most azt sem tudom, hogy hol fogom ünnepelni a párommal vagy otthon.
Remélem addigra rendeződik ez a dolog és nem siettetem. Addig is élni kell és szeretni egymást... :)
És amúgy is van még rengeteg dolgom, amit addigra meg kell oldanom, kevés az időm mindenre.. :P
26/30 anonim válasza:
Én augusztusban kezdem, mert így olyan izgalmas. Meglátok valami apróságot és eszembe jut valaki, akit szívesen megajándékoznék. Megveszem, hazaviszem becsomagolom és elteszem.
Decemberben meg nézem a sok bolondot, hogy az utolsó pillanatban futkozik. Én meg hátradőlve várom a PIHENTETŐ szabadságot.
27/30 anonim válasza:
Már én is nagyon várom. Vannak már ajándék ötleteim, tervezegtem a díszítést is és azt is, hogy hogyan fogunk ünnepelni. Remélem, hogy békés Karácsonyunk lesz idén is.
28/30 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló,de szépen fejezted ki magad :)
2011. okt. 2. 19:14
29/30 A kérdező kommentje:
Ha vannak jó kis receptjeitek,azt nagyon megköszönném-lehetnek akár különlegességek is,de amit már kipróbáltatok :)
2011. okt. 5. 21:24
30/30 anonim válasza:
Én még nem. Én még a Samhain-re se készülök, pedig már október van. Persze, mostanában gyakran készítek saját kezűleg kis dolgokat, és megfordult a fejemben, hogy jó lenne díszeket készíteni a fára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!