Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Csak én készülök már karácsony...

Csak én készülök már karácsonyra, vagy rajtam kívül is van esetleg, aki már gondolkodik, hogy kinek mit fog ajándékozni és mit fog főzni?

Figyelt kérdés
:) ne nézzetek hülyének,de én annyira szeretem a karácsonyt :)
2011. okt. 2. 11:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%
Én is várom már a karácsonyt. A napokban töltöttem is le pár karácsonyi zenét. Tudom már azt is hogy mit szeretnék kapni, és hogy én kinek mit fogok adni, meg azt is elterveztem, hogy hogy legyen a fa feldíszítve.
2011. okt. 2. 12:19
 12/30 anonim ***** válasza:
45%

Október van.

Semmi gáz.

2011. okt. 2. 12:20
 13/30 anonim ***** válasza:
45%

Első 11:57 vagyok. Nem értem, hogy miért kell az elsőt ennyire lepontozni.

Leírta a véleményét és kész...

Valamennyire igaza is van. Azok érnek rá már október 2-án a karácsonnyal foglalkozni, akiknek nincs más gondjuk. Sok családban azt se tudják, hogy mit fognak holnap enni vagy miből lesz kifizetve a villanyszámla. Persze ez megint más dolog.

Lehet engem is lepontozni...

2011. okt. 2. 12:24
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy nincs más gondunk... Apám alkoholista, szórja a pénzt ezerrel, beteg a bőröm, ami gyógyíthatatlan, a jövőm emiatt sötét (munka, stb.), vajon tudok-e majd dolgozni, alkalmaznak-e így, meg a pályakezdőknek amúgy is nehéz, nincs az iskolában normális tanár, vizsga év van, bőven stb...

De attól még várom, mert hangulatos és szép ünnep, legalább egy kis öröm megy az életünkbe/életembe!

2011. okt. 2. 12:28
 15/30 A kérdező kommentje:

12:16-os :) Jajj Istenem,hát nagyon aranyos vagy,nagyon köszönöm ezt a gyönyörű karácsonyi zenét :)))-CSODASZÉP :).

Jók nagyon az ajándék ötletek,át fogom rágni,és valószínű ezek közül a lehetőségek közül fogok választani :)

Esetleg recepted valami izgi?:)

2011. okt. 2. 12:33
 16/30 anonim ***** válasza:

Sajnos tipikus karácsonyi receptem nincs :(

Tiramisu-t szoktam csinálni,egy nagy jénai tálnyit! (babapiskóta,tejszín,tojás,fahéj,cukor,főzőrum kell bele és egy botmixer)

2011. okt. 2. 12:40
 17/30 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

hmm..*-*

2011. okt. 2. 12:43
 18/30 A kérdező kommentje:

Bocsánat,de én nem pontoztam le az elsőt,mikor rákattintottam már az volt ott,hogy a válaszoló 0% választ ad...

Csak érdekes a stílusa,nekem nem szimpatikus.De most nem veszekedni szeretnék,csak karácsonyra gondolni,a meghitt szentestére :)

2011. okt. 2. 12:46
 19/30 anonim ***** válasza:
13%
nem haragszom én senkire. csak értelmetlen dolog a jövőben élni. a mában kell. 36 évesen meg m,ár eléggé elcsúsztál a babavállalással. inkább erre fordítanád az energiáidat mint arra h majd 3 hónap mulva mi lesz
2011. okt. 2. 12:47
 20/30 anonim válasza:
100%

Nos,én már néhány ajándékot meg is vettem (ezek leginkább könyvek, hatamas akciók voltak, részben ezért, diákként nincs sok pénzem), és nekem kicsit nehezen megy kitalálni, mit is zeretnének mások, ezért is tervezek előre, hogy amire itt a karácsonyi szezon, én csak hátradőljek, és várjam a nagy napot. :D

Pluszban anyagilag nekem így jobb, mert úgymond szórva veszem az ajándékot, így csak pár ezer alkalmanként, és nem kell egyszerre nagyobb összeeget kipengetnem. :) Alacsony költségvetésűeknek javaslom. :)

22/L

2011. okt. 2. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!