Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » HOgyan illik? (többi lent)

HOgyan illik? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy osztrák szerelmem. nyáron találkoztunk utoljára.Nem lehetünk együtt, mert messze van, de azt hiszem ő is szeret. már többször is hívott ki Ausztriába, de nem tartottam jó ötletnek, mert tudtam, hogy utána mégjobban hiányozna és szenvednék. De most úgy érzem meg kell tennem, mert nem várhatok örökké, ígyis-úgyis szenvedek, ki fogok menni hozzá. Még nem tudom mikor megyek. Abban kérnék segítséget, hogy hogyan is csináljam ezt? most 16 éves vagyok, ha ki megyek egy vagy két hétre megyek ki.De nem tudom hogy működik ez.. mit várhatok el, hogy ad szállást, de mit illik vinnem? mennyibe fog ez nekem kerülni? Wolfsberg nincs túl közel. mennyibe kerül vonattal kimennem, s visszajönnöm. Szerintetek hogyan lenne az étkezésem? Mit vigyek magammal, nem tudom hogyan működik, valaki tapasztaltabb véleményét szeretném kikérni, hogy mi hogy megy ilyenkor pontosan. Légyszíves írjatok, szükségem van tanácsokra. Köszönöm.:)
2011. okt. 1. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél egy tucat óvszert, annak örülni fog. 16 évesen ekkora szerelmet. Mekkorát fogsz te csalódni, mikor kimész és a barátnőjével vár majd. :)
2011. okt. 1. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Figy, az osztrákoknak már így is megvan a véleményük a magyarokról, légyszives ne tetézd. Kimész egy fillér nélkül, viselkedni nem tudsz, a SZERELMED szülei nyakán élősködnél hetekig, cserébe szexuálisan kielégíted a fiukat... normális vagy?
2011. okt. 1. 17:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem kéne elítélnetek. Segítséget kértem. Találkozni szeretnénk. Máshogy nem tudjuk megoldani.. Elfogadom, és meghallgatom az ilyen véleményeket is, de szeretném, ha valki megértene és tudna nekem segíteni.
2011. okt. 2. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Miert nem jon a srac ide? Hany eves?
2011. okt. 8. 04:48
 5/5 A kérdező kommentje:
ő 18 éves. illetve 19 lesz februárban. Ő is mondta, hogy szeretne meglátogatni, amikor meg lesz az új autója, azzal eljönne, de én Pesten tanulok, és ott albérletben lakom 7 másik emberrel, oda nem nagyon vihetem őt.. Már késznek tartom magam arra, hogy egyedül kimenjek külföldre, ha a szüleimtől engedélyt kapok rá. Csak ötleteket szerettem volna kérni, segítséget, hogy pontosan hogy megy ez normálisan..
2011. okt. 8. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!