Szóltatok volna? (normális választ)
Figyelt kérdés
Ma épp a jegyeket ellenőriztük, hogy kinek milyen van eddig..és nekem egy kettes és egy ötös helyett, két ötös helyett volt beírva. Én rögtön szóltam, a többiek pedig leidiótáztak, hogy lehetek ilyen hülye, mert így tuti én leszek a következő felelő és az átlagom is romlik.2011. szept. 22. 15:00
11/14 anonim válasza:
"Jaj elnézés emberek! Találtam itt egy pénztárcát 600.000forintal! Hagyjuk már....."
Márpedig ha van benne vmi igazolvány vagy elérhetőség, én igenis visszaszolgáltatnám. Ki tudja, hogy ki és mire gyűjtötte össze azt a 600.000 forintot. Vagy 6000-et, tökmindegy.
Ha viszont nincs semmi igazolvány, és úgysem lehetne kideríteni, hogy kié, akkor eltenném.
A jegyek bevallása pedig nálam tanárfüggő. Alapesetben becsületes voltam/ vagyok, de ha szemét a tanár, ráadásul nekem is fontos lenne az a jegy, akkor csalnék.
12/14 anonim válasza:
Miért legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis. Miért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis.
13/14 anonim válasza:
Nálunk számtalanszor volt már ilyen, az egyik tanárunk nem tudja rendesen olvasni a sorokat (?). Mindenki mindig szól, az osztály pedig mindig kineveti, de csak viccből :) legközelebb ők is szólnak :)
14/14 anonim válasza:
Nagyon szánalmas, ha valaki rákényszerül a hazugságra.
Az az igazi, ha valakinek nincs ilyenre szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!