Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A 13eves hugom tenyleg tömegsz...

A 13eves hugom tenyleg tömegszuka?

Figyelt kérdés

Hovä tart a vilägßEzt egy 14eves läny irta a testveremnek a következö szövegkörnyezetben "Am te is hiänyzol nekem jo lenne mär talizni am hogy vagy kis tömegszukäm?"Kesz mär akivel azota beszeltem rajtam röhög hogy en mennyire ki vagyok akadva rajta.

Igazuk van nagyon fel....

Es ez meg csak a finomabbik resze mert van ugye mikor a kepeken egymäst rib-ancn---a-k qrvänak es hasonloknak nevezik.

Pelda:äll a kepen a 2 15eves kisläny nagvyon szeretik egymäst ez lejön a kepröl a cime pedig:"F.a.s.s.z.o.p.o-q.r.vämmal" Mäsik kepen szinten 2barätnö cim:"R.i.b.a.n.c.o.k. delehet meg a cime hasonlo kepeknek:"kis qrvämmal-ribikemmel stb.

Aztän jönnek a 13-16!!!!!!evesen a publikus kepeimen vibrätorral jätszok!!A rajtam levö bugyit(ami ott be vabn nedvesedve)fenykepezem telibe es felteszem a falra h "nedves a puncim valaki megdughatnä"az illetö egy 14!!!eves läny volt.

Szex közben keszült kepeket es videokat is megosztanak sajät magukrol melyben kommenteket värnak.Es mosolygo fejecskevel jeleznek az uriemberek kommentjeire melyek szerint:

-"szetkef..nelek mint egy rib..cot

-Ugy szetba...näm a segged hogy szetrepedne(erre a välasz az mär nem reped mert be van järatva volt barätomnak 22es volt es ez egy 16eves läny)

Kerdesem csak annyi lenne hogy

-Hogy lehetnek fennt 18even aluliakrol keszült szexuälis jellegü kepek videok?(meg akkor is ha sajät magärol keszitette)

-Hol vannak a szülök?Haho kedves szülök merre vagytok?A gyereketek kepeire verik a pedofilok!!Nezzetek mär rä a gyerekekre!Hogy lehetnek ennyire felelötlenek?Utäna meg megy a siräs ha megvan a baj?

-Miert vedi a media ezeket a fiatalokat?

Gondolok itt a napisz.r es hasonlo oldalakra.Ök a szemetek meg ök järatjäk le az embereket?Könyörgöm azokat a kepeket videokat mindenki läthatja szabadon hiszen azokat ÖK TÖLTIK FEL SAJÄT MAGUKROL az hogy a napi...es tärsai ezeket a kepeket kiteszik....en ezt egy görbe tükörnek velnem csak a fiatalok ahelyett hogy räjönnenek ez bizony gäz inkäbb fenyegetöznek.Es ekkor lepnek be a kepbe a szülök akik amikor a 14eves kislänyuk feltette a nedves puncijät meg nem voltak szülök de most h a napi.... megtalälta es kitette most mär nagyon nagy szülök..es persze jön a media akik ahelyett hogy arrol beszelnenek a gyerekekenek hogy ezt nem szabad inkäbb nagy dirrel durral nekiesnek a dolognak.

Ja es persze a gyerek az soha semmiben nem hibäs.

Elegem van kibuktam ezektöl a közössegi oldalaktol es a vele järo szennytöl.

Tenyleg csak a tävolsäg miatt avgyok ott kb 40ismerössel(akik többsege csalädtag vagy szorosabb barät)de igy is olyanokat lätok amiktöl kifordul a gyomrom.

Nem nem vagyok kivänycsi egy a legkisebb hugomtol813)alig idösebb kislöäny nedves puncijära sem a 15evesek szexkepeire es videoira sem.De mihelyst belepek mär ott van a szemem elött mert egyböl kidobja.

2011. szept. 13. 13:12
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kioktatäst szeretem az okostojäsokat.Nem nem telefonrol irok olyan megoldäsom van hogy ruszki betüs billentyüzet amelyre ärazocetlikkel vannak räragasztva a betük es ezt most mint nemet nyelvü billentyüzet hasznälom.Mivel nem mai gyerek mär elegge ütni kell es az umlautnäl van a kerdöjel szoval ott egy kerdöjel akarna lenni csak nem ütöttem le eleg erösen es igy ez lett belöle.de jo hogy te itt vagy es mint olyan ember aki sohasem hibäzik magyarän hibätlan megmondod a szerencsetlennek hogy bizony hülye.

Gondolom valami büfeszakos egyetemista vagy föiskoläs lehetsz.

2011. szept. 13. 14:08
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
Ne regisztrálj közösségi oldalakra és ne nézz napisz@rt, így nem találkozol ilyenekkel.Mindíg voltak ősi foglalkozást űző lányok, csak régen nem volt net meg számítógép.Én még nem találkoztam közösségi oldalakon ilyen fotókkal csak a napisz@ron.Nem tudsz velük úgy sem mit csinálni.Te ne légy ilyen ennyi.Sajnos ilyen a mai világ.Vagy megszoksz vagy megszöksz.
2011. szept. 13. 14:19
 13/27 anonim ***** válasza:
31%
Én is ruszki billentyűzetről írok, és nézd csak :) Na segítek: Vezérlőpult, Területi és Nyelvi beállítások, Nyelvek fül, Részletek, Hozzáadás, magyar, magyar, OK OK OK. Ha egyszer beállítottad, akkor utána Alt+Shifttel tudod változtatni a különböző billentyűzetkiosztásokat (ami ha jól látom neked, most a német pl.)
2011. szept. 13. 14:22
 14/27 anonim ***** válasza:
34%
milyen kérdőjelről hadoválsz? minden á helyett ä van....
2011. szept. 13. 14:23
 15/27 A kérdező kommentje:
14;22 ha mär ennyire okos vagy akkor kerlek mond el ezt nekem nemetül is.Mert a gep amit hasznälok oszträk tulajdon.
2011. szept. 13. 14:34
 16/27 A kérdező kommentje:
14:23 te mekkora szellemi fogyatekos vagy.Kikkel vitäzok en te jo eg.Szerinted ha nemet a cucc akkor näluk van az a batü ami az a utän jön es nem tudom leirni.En ezt tudom helyette hasznälni nezd csak Ä Ä Ä ä ä ä.Jo menj vissza a gimibe vagy a fösulira/egyetemre aztän okosodj meg egy picit.
2011. szept. 13. 14:37
 17/27 anonim ***** válasza:
Linkeket a lányokrol akikröl beszélsz,csak ogy objektivek legyünk.
2011. szept. 13. 14:40
 18/27 A kérdező kommentje:

Mondtam mär hogy

1:Nem fogok a sajät közössegi oldalamrol neked linket küldeni

2:Meg kitiltanak innen mär volt rä peldfe hogy belinkeltem egy puncit es jött a figyelmeztetes hogy legközelebb kitiltanak.

Mint läthatod mäsok is elismerik hogy vannak ilyenek...ha recskäzni akarsz akkor keress magadnak.Belepsz bärmelyik közössegi oldalra es nezegesd az ismeröseidet esetleg h kiket ismerhetsz(ott a gep kidob ismeröseid ismeröseit.)

Amugy te pedofil vagy hogy ennyire erdekelnek a kepek?

2011. szept. 13. 14:45
 19/27 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, hagyd ezeket az okoskodó trollokat, ne etesd őket.

Szerintem koncentrálj a húgodra, magyarázd el neki a társadalmi érintkezési szabályokat, magyarázd el, hogy mennyire lejáratja magát azzall, ha ilyen kisk.urvákkal együtt mutatkozik, de a többi idiótával ne foglalkozz. Mindenkit nem tudsz megnevelni, elég ha a családod és a barátaid normálisak.

2011. szept. 13. 14:49
 20/27 A kérdező kommentje:
Most is öt oltom probälja kimagyaräzni.De most arra a kerdesre hogy a korosztälyäban most ez-e a divat hogy qrvänak ribancnak szukänak meg hasonloknak nevezik egymäst meg nem välasztolt. :-)
2011. szept. 13. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!