A ducibb lányok miért ilyen beképzeltek?
Figyelt kérdés
Tök el vannak szállva maguktól.Most nem azt mondom h bújjanak a föld alá,azért mert nem olyan tökéletesek,de nem kéne ennyire beképzeltnek lenni.Nemde?Úgy utálom =/2011. szept. 8. 19:09
11/17 anonim válasza:
Szerintem te olyanokkal találkozhattál, akik az önbizalomhiányukat kompenzálják.
Én például sok mosolygós, vidám, kedves duci lányt ismerek.De ismerek valóban beképzelt soványakat is.
12/17 anonim válasza:
szia általánosítás.
amúgy amit leírtál példának nem beképzeltség a duci lány részéről te buta :D
13/17 anonim válasza:
Csak nem plázaribancnak tetszik lenni. Tudod az ilyenekre mondjuk mi FÉRFIAK, hogy arra jó, hogy vitrinben mutogassuk, és néha jól megdugjuk!
14/17 anonim válasza:
kifelé ezt mutatják. egy álca, mert tulajdonképpen kisebbrendűségi komplexusuk van a duciságuk miatt. pedig nem kéne
15/17 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy a ducibb, testesebb lányok között több a harsányabb, gyakran közönségesebb, erőszakosabb személy. Nincsenek előítéleteim, ez csak tapasztalat. Valahogy nem tudnak viselkedni, utcán, buszon hangosabbak, beszólogatósabbak. Nem tudom, hogy mitől van, és nem is általánosítás.
16/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,pontosan ezt veszem észre én is.Akkor ez nem is beképzeltség,hanem valami más.Persze a vékonyabb ismerőseim közt is van sok ilyen,de a kovérebb csajok végképp ilyenek
2011. szept. 10. 08:00
17/17 anonim válasza:
Először is én is duci vagyok!
És a duci lányok NEM BEKÉPZELTEK...
Még a csontsovány barbik is lehetnek beképzeltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!