Ha megkérdezem valakitől, hogy hány évces, nem k*cs*gség rzt válaszolni?
Figyelt kérdés
"egy nőtől nem illik ilyet kérdezni".
Ezt eddig csak filmekben hallottam, de múltkor ezt válaszolta nekem az egyik ismerősöm.
Mondtam, jó, és nem tudtam mit válaszolni.
Nem köcsögség ez egy kicsit?
Ilyet csak a beképzelt nők mondanak?
2011. szept. 8. 14:40
1/6 anonim válasza:
Ezt én sem értem soha...
Ha eddig magáztad, ezután tegezd le és b@zmegolj, mondván, hogy te azt hitted, 21 éves...
Nem tudom, mit kell titkolni a koron... Ha jól néz ki, tökmindegy hány éves, ha ronda, akkor is.
2/6 anonim válasza:
Nos, talán válaszolhatott volna finoman is, de talán tényleg köcsögség megkérdezni egy nőtől a korát. Talán fiatalok között ez nem gond, de harminc felett már illetlenség. Ugyanúgy, mintha előtte mennél be egy ajtón. Nincs logikája, ez egy szokás, amihez a többség alkalmazkodik. És amíg a többség így gondolja, addig a kisebbséget bizony bunkónak tartja.
3/6 anonim válasza:
Egyet értek. Én 35 éves nő vagyok és a lehető legtermészetesebb módon megmondom a koromat. Nem látszom annyinak, ezért mindig meglepődnek, volt aki azt hitte huszonéves vagyok. Ha én erre felbuzdulva holnaptól mindenkinek azt vallanám, hogy 25 éves vagyok, akkor meg azt mondanák, hogy öregnek látszom ahhoz.
4/6 anonim válasza:
Egy ismerőstől megkérdezheted hány éves, de csakúgy ne.
5/6 anonim válasza:
Szerintem kérdezni volt kôcsôgség... Szerezz be egy illemkönyvet, ha emberek között akarsz élni.
6/6 anonim válasza:
Hallod, legközelebb kérdezz rá a súlyára is, meg hogy rendben van-e a nemi élete, aztán megint írd ki ide felháborodva, hogy milyen köcsögséget válaszolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!