Mi volt az eddigi legrosszabb ajándék, amit kaptál?
Volt egy nagyon pénzes lány osztálytársam ( mindig behozta a drága cuccait a suliba és ott kérkedett velük), úgy hozta a sors, hogy engem húzott mikulásra, persze gyerekek voltunk mindenki elkotyogta, hogy kit húzott, örültem is, hogy tuti valami szépet kapok tőle. Akkoriban nem vetett fel minket a pénz, de akit én húztam, neki természetesen édesanyám megvette azt az ésszerű mennyiséget ,aminek egy gyerek örül, szépen becsomagoltuk szeretettel, és már nagyon vártam az ajándékozást.
Én a lánytól, aki húzott, egy darab mini mikulás csokit (kb. 5 cm magas)kaptam, aminek a csomagolása hiányos volt. Attól a csajtól ,akit láthatóan felvetett a pénz. Gyerekként akkor szörnyű érzés volt. A többi ajándékozáskor már nem voltam ennyire szerencsétlen, de ez megmaradt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!