Szerintetek nem gáz, ha anya és lánya ugyanúgy néz ki?
Ismerek egy ilyen családot. Nagyon gazdagok és az anyuka ugyanúgy néz ki mint a lánya. Ugyanolyan szőke, ugyanolyan ruhákat hord, tisztára azt hiszi magáról, hogy ő is 18 éves, pedig közelebb van az ötvenhez,mint a negyvenhez...
Ezt annyira gázosnak találom. Olyan nevetségesen néznek ki együtt, mert természetesen együtt járnak "shopingolni". Egymás barátnői, amivel nem is volna baj, ha nem azért lenne így, mert a kiscsaj egy pökhendi, kivagyokmivagyok alak...
Mit gondoltok a ilyen családokról?
Ó, kedves FromOz! Szerintem itt te vagy az akinek problémái vannak...
Abszolúte jól érzem magam, köszönöm kérdésed! Sőt, még irigy sem vagy egy ilyen látszat életre, amit ők élnek...
Kár, hogy még mindig nem sikerült érdemben hozzászólnod a témához! Érdekes módon a többieknek megy, csak neked nem!
Túlzásnak tartom, azt ahogy kinéznek, mert még a lánynál oké, hogy feltűnő színekben pompázik, de a nőnél már egy kicsit furcsa...
OK, mikor 35-40 leszel, ne felejtsd mai velemenyedet, fekete ruha tetotol-talpig, osz haj, setabot es lakasbol ki nem bujas var Rad.
"Tinker Bell", vicces, gyerekes nev, hat megmagyaraz mindent.
Nem azt mondom, hogy ha valaki elmúlik 30 éves, hordjon apácaruhát. Csak azért meg kell találni a határt! Tudni kell, hogy hány évesek vagyunk! Olyat egyébként sem írtam, amit itt összehordasz.
Remélem nem gondoltad komolyan, hogy egy ilyen oldalon,ahol mindenki kitalált névvel van fent, ebbe kötöttél bele?!
Szerintem ne írj többet, mert egyre lejjebb süllyedsz...
Igen, a kulcsszó a "határ". S mivel mindannyian külön egyedek vagyunk, így a határaink is ennek függvényében eltérőek. Nem sablon alapján vagyunk gyártva.... szerencsére.
Ami egyeseknek túl sok, az lehet, hogy másoknak túl kevés.... Lehet, hogy az adott ember/nő/asszony (mindegy, hogyan nevezzük) éppen a kérdés kiírójáról vélekedik úgy, hogy "egyszerű"... Nem tudhatjuk.
De egyébként véleményem szerint sem az a fontos, hogy mások elvárásainak akarjunk megfelelni, hanem az, hogy önmagunkkal legyünk összhangban...
Aha, ha az anyja kiadott volna egy albumot, meg kapott volna díjat az mtv-től akkor senki sem csodálkozna azon, jól tartja magát és fiatalos. De mivel "csak" egy "sima" "háziasszony" ezért mit képzel?
Én is mindenfélét csinálok anyámmal, igen együtt járunk shoppingolni, igen én mondom meg neki, hogy milyen ruhákat vegyen, és igen a PASI barátaim szokták kérdezni, hogy ki volt az a jó csaj velem, hogy miért nem szoktam vinni magammal, mikor találkozunk. Hát az anyám.
FromOz válaszaival sokszor nem értek egyet, de most 100%-ig. Ha olyan tökéletes lenne az életed és nem lenne okod irigykedni, akkor nem pusztulnál itt majd bele, hogy rábírd az embereket, hogy szidják már őket, mert téged valamiért zavarnak.
Ti tisztában vagytok vele, hogy miről beszéltek? Őket csak egy példának hoztam fel, ha annyira szidni akarnám őket akkor nevet is írtam volna, vagy nem ide írtam volna ki, hanem az Fb-re...
Arról nem is beszélve, hogy ugyanúgy megjegyzem, ha egy sztár ripacskodik, mint ha egy átlagember...
Annyira buták vagytok, hogy az elképesztő! Nyilvánvalóan ti, a tökéletesek, akik itt leszóltok, mert meg mertem jegyezni, hogy furcsállom a helyzetet soha, senkiről semmit nem szoktatok megjegyezni. Biztosan mindenkinek csak pozitív véleményeket adtok, még a közeli hozzátartozóknak, barátoknak is. Tehát inkább hazudtok és így kellemetlenségeknek, nevetség tárgyának teszitek ki a szeretteiteket... Ti tökéletesek!
Annyira képmutatóak vagytok, hogy a helyetekben tükörbe sem néznék.
Mert Ti tökéletesek senkit nem szoktatok kibeszélni....
Ó hagyjuk már! Vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!