Meg vagyok hívva egy vasárnapi ebédre, DE?
Figyelt kérdés
nagyon félek tőle,főleg mert keveset eszek,és nagyon finnyás is vagyok,és rettegek tőle,hogy olyat tesznek elém amit nemtudok megenni,nemszeretem..vagy hasonló. Hogy álljak hozzá? annyira szeretném ha mindent meg tudnék enni..de nem megy.Sokan mondják,hogy minden fejben dől el..ez nem olyan dolog?2011. aug. 12. 13:35
1/3 anonim válasza:
öhm..figyelj!:D Ha esetleg nem idegenek hívtak meg, vagy olyanok akit ismernek a szüleid kérd meg vagy a aszüleidet,hogy mondja meg nekik vagy te magad, hogy mit NEM eszel meg, ne azt,hogy mit de ..:D és hidd el,biztos kedvesek,hiszen meghívtak és majd fognak a te kedvedre is csinálni valami ;D
2/3 anonim válasza:
Teljesen egyforma cipőben járunk... Udvariasságból ha valami olyat kapok ami még belefér eszem belőle valamennyit, ha valami olyat kapok, aminek a gondolatától is rosszul vagyok akkor azt mondom, hogy allergiás vagyok rá.
De nem hinném, hogy bármit erőltetni fognak rád vendégségben.
3/3 A kérdező kommentje:
örülök,hogy te is ebben a cipőben jársz..megnyugodtam :D..amúgy az van,hogy ha ott vagyok náluk (falun) akkor állandóan az megy hogy -egyél valamit! -nemkérek köszönöm :) -de egyél egy kicsit! stb. pedig már mondtam,hogy keveset eszek,és nem akarom őket megsérteni..annyira boldog lennék ha mindent meg tudnék enni..:D és most itt van előttem egy vasárnapi ebéd. megőrülök :)
2011. aug. 12. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!