Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Milyen szinure szoktatok...

Milyen szinure szoktatok festeni a Husveti tojasokat?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Ki fest manapság tojást?

Én húsvétot se tartok mert nagyon-nagyon gáznak tartom, hogy már a gyerekeket is arra tanítják, hogy locsolkodásért pénz akarjanak kapni, meg egyáltalán, az egész locsolkodásnak mi is az értelme? A főtt tojást utálom. Körülöttem senki nem festeget, mindenki utálja a húsvétot. Ki fest?

2009. ápr. 10. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A piros a hagyományos, de mi amilyet csak találunk itthon minden színt. Pl. volt már csudás lila tojásunk is.
2009. ápr. 10. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
mi csak egy sima boltban vett tojásfestékkel szoktuk...abban van piros,kék,zöld...és azt hiszem ennyi...de mikor kisebb voltam, akkor nagyon szerettem az alapjáraton pirosra festett tojásra népi motívumokat festeni fehérrel...
2009. ápr. 10. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Piros,kék,sárga,zöld és ennek a keverékei:lila,barna stb ahogy sikerül:).Mi sem fogadunk locsólókat mert szerintem elég gáz hogy egész évben ránk sem néznek,de húsvétkor jönnek és elvárják a piát-kaját és persze a pénzt.Mi csak a 3 kisgyerek miatt csináljuk(1 fiú 1 lány)De a fiúnak soha nem adtunk pénzt hiszem még csak 5 éves lesz és jobban örül a tojásnak és a csokiknak,na meg a nagynéni(én:) ) által készitett sütiknek
2009. ápr. 10. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
*2 lány
2009. ápr. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!