Miért baj az ha valaki pénzért árulja a testét?
Azért baj, mert ez egy olyan dolog, amit elvileg valamilyen szintű érzelmi kapcsolat alapoz meg. Amit nem adunk oda az első jöttmentnek, aki pénzt kínál. A legdrágább dolgoknál már csak azok drágábbak, amik nem megvehetőek.
Elég furcsa ember lehetsz.
Én hétfőtől péntekig naponta nyolc órára eladom a testem! Amíg az robotol a gyárban az elmém szárnyal mindenféle különleges trópusi szigeten.
És ami a fura hogy ebben én csak 10.-én látok kivetnivalót. Hogy túl olcsón adtam
A legundorítóbb szakma, előbb mennék trágyát lapátolni.
Ha te nem látsz benne semmi rosszat, hát csak gratulálni tudok. Csak nem vagy te is k urva? Mert eléggé úgy tűnik ez a kérdés...
Nem az a baj, hogy pénzért árulja valaki a testét. Az a baj, hogy a legtöbben nem önként prostituálják magukat, hanem belecsúsznak. Sokszor nem állnak meg ezen a szinten, hanem a bűnözés különböző formáival is találkoznak, onnan pedig nincs visszaút.
HA arról lenne szó, hogy az csinálja ezt, akinek ehhez van kedve, azzal nem lenne semmi baj. Baj azokkal a szerencsétlenekkel van, akiket akaratuk ellenére rángatnak bele, és ez véglegesen tönkreteszi az életüket.
Hát elég brutál lehet. El tudom képzelni a boltban:
-10 dkg felkart kérek
-Én meg egy szép nem túl sovány arcot
szerinted ez nem gáz?
Erkölcsileg azért baj, mert a szexnek érzelmi alapokon kéne nyugodnia.
Jogilag azért baj, mert büntetendő.
De értem a kérdésed, én sem értem mi a baj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!