Miért gondolják az emberek, hogy a családi címer sznob dolog?
A családi címer szerintem nem sznob dolog és nem is egyedi. Én úgy tekintek rá mint hagyatékra. Ha esetleg a felnövekvő poronty nem érdemli meg ezzel a hagyatékkal visszaél. Például felsőbbrendűnek érzi magát tőle vagy esetleg beleveszi a csajozós dumák leltárába valahogy így, hogy :
"Tudtad, hogy egy királlyal is lehetnél? Címerem is van ám!" vagy hasonló na az nem sznob hanem undorító dolog. Egyszerűen ősei hagyatékát tiporja a sárba az ilyen. Nekünk nincsen családi címerünk de van valami amit örököltünk egy név. A János. A családunkban amióta csak vagyunk mindig volt egy János. Vezetéknév is állandó volt természetesen. Én János vagyok, Apám János, Nagyapám János volt, az Ő apja is János volt és így tovább. Továbbá még a névvel együtt járt a hasonló személyiség is. Nem sokban tértünk el egymástól még a haj és szemszín is mindig stimmelt. Barna haj,kék szem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!