Nem hiszem, hogy ide tartozik a kérdés, de nem tudom hova föltenni, mert szerintem nincs ilyen menüpont?
Figyelt kérdés
Szigetszentmiklósi vagyok(pioníron)
Igazából Lakihegyi vagyok.KB 3 és fél km-re vagyunk Szigetszentmiklóstól,de nem engedik,hogy mint község leváljunk pedig már több mint 300 a lélekszám itt,de ez mind1.Régen jártak nálunk szódás kocsik.Megrendelésre hozták a szódát és csak a palackot kellett oda adni nekik majd másnap jöttek.Hogyan lehet ezeket rendelni?Hogyan lehet fölvenni a kapcsolatot ilyen cégekkel?(Beírtam a google-be)
2011. júl. 9. 23:56
1/1 anonim válasza:
Elég közel vannak budapesthez, biztos lehet egy céget találni aki vállalja, fel kell hívni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!