Mért baj az, hogyha meghalok, akkor szivárványszínű sírt szeretnék, úgy, hgy a temetésen mindenki kap egy filctollat, és írhat rá egy apró üzenetet?
Meg igazából nem szeretném, hogy a temetésem gyászos legyen. Lehetne vattacukrot enni, meg minden meghívott kapna egy színes lufit. :D
Zene meg tuti, hogy ACDC lenne meg Guns'n' roses. :)
Meg azt szeretném, hogy a koporsómba tegyék mellém az összes plüssállatomat. :D
Nem baj,csak valószínűleg nem fogják megszervezni.a plüssöket melléd fogják rakni,ha kéred.meg amit írt az első,hogy 80 évesen nem így fogsz gondolkozni.Nem valószínű,hogy rock n'roll party-t akarsz rendezni a saját temetéseden.
amúgy melyik AC/DC számot szeretnéd hallgatni majd,a Highway to Hell-t?:-)
23:59
Akkor a qvákat f.sz alakúba teszik?:-)
23:28-éknál jó volt a zene :D Hiperkarma mindörökké! Aki meg ezen megbotránkozott, az idióta, már bocs.
Én eléggé abszurd gondolkodásmódot képviselek, és néha-néha eljátszom a gondolattal, hogy milyen temetést kérek majd magamnak. Nálam a zene az felváltva lesz Intim Torna Illegál (hogy lehessen mire táncolni - egyébként nem a kedvencem), és A.E. Bizottság (abszolút kedvenc együttes). Aki nem táncol, azt lelövetném. A végrendelet felolvasása közben meg mondjuk a Kontroll Csoporttól az Eladom, mivel azt tervezem, (ha meg lehet oldani), hogy halálomkor az ügyvédem (letétbe helyezett papírral) eladja mindenemet, és a családom meg majd semmit nem kap. Kár, hogy én ezt már nem fogom látni, de röhögve fogok meghalni, ha arra gondolok, hogy ilyen temetésem lesz.
"Egyébként nem kell messzire utazni ahhoz, hogy vicces sírfeliratokat találj, elég Erdélyig menned"
Ezt kifejtenéd?
A saját temetésed, olyan lesz amilyennek akarod. Az én síromra az lesz írva megszületett virágzott, eltemették kimászott.
167/N
Én úgy tudom, hogy Kína egyes részein, ha valaki meghal, akkor a temetésére fehér, vagy színes ruhába mennek el az emberek és ünnepelve, vidáman emlékeznek meg róla. Ennek az az oka, hogy szerintük a rossz szellemek oda mennek, ahol szomorúság, keserűség van. És így megtévesztik őket.
A Te elképzelésed sincs messze ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!