Játék babáról mivel lehet lemosni a filctollat? Már régóta rajta van, vagy lehet, hogy valami más fogta össze, de nem jön le semmivel?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 21:08
2/6 anonim válasza:
A k.lakklemosó nem segített nekünk, bár az én lányom golyóstollal firkálta össze a babát. Azért próbáld meg! Viszont vigyázz, mert a baba szemhéjánál (ha mozgós szeme van) nekem leszedte a festéket!
Én most a hideg zsíroldót próbálom ki, mert az sok mindent levisz, majd megírom, hogy mire jutottam!
3/6 anonim válasza:
Esetleg tiszta alkohollal (etanol). Azt hiszem gyógyszertárban lehet kapni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Acetont, alkoholt már próbáltam, semmi hatás:(
2010. nov. 8. 21:44
5/6 anonim válasza:
Második vagyok.
Az elmúlt napokban a következőket próbáltam: aceton, hideg zsíroldó, folyékony Vanish, ecet, after shave, kézmosó (ultra derm jellegű), Bioderma arctisztító.
Némelyiket már végső elkeseredésemben próbáltam, hátha...
Sajnos egyikkel sem jött le.
Te sikerrel jártál végül?
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, szerintem már nagyon beleivódott a gumiba. Kaptuk a babát a keresztlányomtól, egyénként nagyon szép Götz baba lenne.
2010. nov. 11. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!