Kötelező megöregedni? (többi lenn)
El szeretném kerülni majd az öregséggel járó szenvedéseket, és egy 60 éves koromban távozni az élők sorából de ezzel semmiféle terhet nem akarok okozni senkinek.
(ergó öngyilkosság, eltűnés kizárva)
Messze van még, csak kíváncsiságból kérdezem hátha más is gondolkozott már ezen.
Felírtam egy papírra: "a túloldali állítás igaz"
A másik felére: " a túloldali állítás hamis"
Akkor ez a papír nem létezik? A Biblia azért szent, mert bele van írva?
Nos, amúgy... majd ha a gyerekeid, unokáid és dédunokáid ott csimpaszkodnak, látogatnak, te meg lazán kertészkedsz meg üldögélsz a lócán, nem igazán leszel beteg. Ha meg mégis olyan ágytálazós-mosdatós helyzetbe kerülsz, észre fogod venni, ki az, aki valóban szeret. Az a kicsi munka egy szerető embernek semmi. Bár én magam már akkor nem szeretnék senki terhére lenni, de ha a dédunokáim követelnek engem, maradok:)))
jún 30 20:51 és ma 08:17
Én nem vagyok Jézus, de még csak olyan lelki erőt sem adott nekem senki mint ami neki volt. A papírossal nem tudom mire akarsz utalni, a papír létezik bármit is írsz rá. Mint ahogy a betegségek, gyengülő szervezet, öregedő csontok ténye is valós dolog akár hogy is élek most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!