Japánban használnak villát?
Figyelt kérdés
Animékben is mindig csak a pálcikát látom, meg kanalat és kést. Na de villa?
És ha nem használnak villát a japánok, akkor mivel eszik a tortát? (Igen, konkrétan a TORTÁRA vagyok kíváncsi. : D)
Nagyon fontos lenne a válasz. *_*
2011. jún. 25. 18:28
11/16 A kérdező kommentje:
legeslegjobb válasz. nagyon köszönöm, életmentő volt : D
2011. jún. 25. 19:23
12/16 anonim válasza:
ma 19:12
Szia, megkérdezhetem hogy mennyi dieig voltál japánban, és hogy mennyibe került? :D
13/16 anonim válasza:
Évente 3-5 alkalommal megyünk általában Japánba, általában csak egy-egy hosszú hétvégére. A repülőjegyek 200 000 KRW körül kezdődnek, na de Magyarországról jóval drágább. :( Kisebb városokban, mint pl. Fukuoka az elfogadható szállás 6000 JPY körül kezdődik, nagyvárosokban jóval több, enni én szinte mindig Wendy's-ben szoktam, 1200 JPY körül. Mi érdekelne?
14/16 anonim válasza:
Én nekem az teszik a legjobban, hogy instant levest is pálcikával eszik. :D
15/16 anonim válasza:
Azért kérdeztem mert érdekel a japán kulltura,és a lányokk. :D
16/16 anonim válasza:
Sütiket, külföldi kajákat természetesen nyugati evőeszközökkel esznek. Ami pedig keleti eredetű, vagyis lehet pálcikával, azt pálcikával. De Japánban is vannak ezerszám nyugati éttermet, és ott nem fognak pl. spagettit pálcikával enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!