étteremben lehet a halat kézzel enni?
Figyelt kérdés
a szálkák miatt gondoltam..2011. jún. 13. 14:58
3/14 anonim válasza:
Kézzel? Hogy jutott eszedbe?
Persze, hogy nem!
4/14 anonim válasza:
Amennyiben adnak hozzá halevőeszközt, akkor nem, ha csak "normál" evőeszköz van, akkor igen.
Ezért sem eszek halat étteremben, hanem megcsinálom otthon, bár általában filézett, vagy szálkamentes halat adnak étteremben.
5/14 anonim válasza:
Nem, az illem szerint max a szárnyast lehet kézzel enni, azt is csak akkor, ha adtak hozzá ilyen fogó sipkát. Halat soha nem eszünk kézzel!
6/14 anonim válasza:
a kérdés az volt,hogy étteremben lehet e....Igen, lehet !
az már más kérdés ,hogy illik e étteremben kézzel enni,erre valszeg az a jó válasz,hogy : Nem !
7/14 anonim válasza:
Én szájjal szoktam enni, de ha neked jobb kézzel akkor csak tessék.
8/14 anonim válasza:
Lehetni lehet, csak nem szabad. A fenti sok dilis csak pofázik, de egy illemkönyvet soha nem láttak. Ott pedig világosan le van írva, hogy sem kézzel, sem késsel nem szabad érinteni. Arra való a 2 drb. villa.
10/14 napietus válasza:
halat halkéssel illik enni. kézzel megfoghatod pl. a csirkecombot (ha van hozzá "fogó"), apró madarat, csíkot spárgát. a halat pont nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!