Lejárt a szerződésem! Ajándék a főnöknek? Mit kell ilyenkor tenni?
Ha nagyon jól érezted magad, akkor elköszönhetsz egy kis Terülj asztalkám! keretében, amit rá tudsz szánni: mogyoró, kesudió, keksz, ropi,aszalt gyümölcs, üdítő...
És soha nem lehet tudni, hogy vissza akarsz-e/tudsz-e menni oda dolgozni. Akkor úgy emlékeznek rád: no ez rendes kis munkatárs volt. Beszélgettek egy kicsit, csemegéztek közben. A főnöknek nem vennék külön. Ez egy közösség.
Szerintem szervezz egy búcsúbulit mindannyiuknak. Ha megoldható, akkor a munkahelyen, zárás, vagy munkaidő után. Ha nem, akkor valami családias helyen, esetleg hétvégi házban.
Én nem adnék külön ajándékot a főnöknek, mert szerintem nem várja el, és zavarba is jönne. Ráadásul az, hogy családias jó légkörben dolgozhattál, nem csak az ő érdeme, hanem a többieké is.
hááát... szerintem nagyon nem illik ilyenkor neked ajándékot vinni, sem búcsúbulit szervezni magadnak/magadra... ez olyan mint egy munkahelyen ha valakinek szülinapja van, akkor "magára" süt és viszi be a munkahelyére, olyan címszó alatt hogy ma van a szülinapom, zabbantsatok! Ez szerintem egyrészt ciki másrészt meg undorító! (főleg hogy ilyen feledékeny kollégákkal vagy körülvéve!)
Ha valóban olyan jóban voltatok, akkor a többi 7 embernek kellene meglepnie téged, sőt ha még bulit is szerveznek, akkor fogod csak igazán tudni hogy tényleg jóban voltatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!