Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Visszajelölsz számodra ismeret...

Visszajelölsz számodra ismeretleneket, távoli ismerősöket, általad nem kedvelt embereket Facebookon?

Figyelt kérdés
Mi volt a legfurcsább friend requested? Mit gondolsz, megsértődnek az emberek, ha nem jelölöd vissza őket? Nekem van most néhány érthetetlen jelentkező, nem tudom miért jelölnek be. Te visszajelölsz bárkit?
2011. máj. 26. 17:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ismeretlenek közül aki, szimpinek tűnik azt visszaigazolom. Akit nagyon nem bírok azt nem, éppen elég látnom a pofáját élőben.
2011. jún. 3. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:

én ismeretleneknek általában igen, de annak akit utálok, annak nem. Még akkor sem, ha ő nem tudja, h nem szeretem. Vagy ha valaki állandóan piszkál, közbe meg a neten jópofizni akar, akkor elhajtom. Nem szeretem az állszenteskedőket. De egy ismeretlen nem sok vizet tud zavarni, így visszaigazolok neki.

Ez vagyok én.

2011. jún. 4. 18:26
 13/13 anonim válasza:
Aki szimpatikus annak persze, hogy visszaigazolok. Lehet, hogy jobban megbarátkozok vele, mint az eddigi ismerőseimmel.
2012. jan. 23. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!