Megismerkedtem valakivel, de számomra visszatetsző, hogy hölgynek a utóneve azonos az anyáméval ez tényleg gáz vagy csak nekem az?
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 09:34
11/13 anonim válasza:
Nekem a Párom legjobb barátjának a barátnöjét hivják úgy mint az Anyukáját!Sőt!A tesóját is úgy hivják!És abszolút nem zavarja hogy a három legközelebbi nő ismeröse mind egy nevü!
12/13 anonim válasza:
Vannak olyan nevek, amiket én is utálok annyira, hogy nemigen állnék le olyannal, aki azt viseli. De ha tényleg csak ez az egyetlen probléma, akkor ezt azért érdemes valahogy megoldani. Hívjad Nyünyőnek, tudod, az nyert a mukibuci versenyen!
13/13 anonim válasza:
Szia
Nem gáz, mások emiatt nem fognak rosszindulatú megjegyzéseket tenni. Ez egy véletlen.
De megértelek, nekem sem tetszik, ha a pasim neve ugyanaz, mint az apámé.
Ilyenkor eleve, amikor bemutatkozik már kissé elhatárolódok és tudom nem lesz semmi, mert nekem ez olyan furcsa lenne így.
De a fontos itt most az, hogy mennyire vagytok közel egymáshoz. Ha már mélyebb kapcsolat, több az érzelem akkor nem érdekes, egy véletlen kis dolog ez, nem kell vele foglalkozni. Legalább egy névnappal kevesebbet kell megjegyezned ;)
Ha még friss a dolog és neked ez így zavaró, akkor még könnyedén kiléphetsz belőle.
De szerintem ezen túl lehet lépni, nem tehet róla senki, másokat sem zavar (több előző válaszadó) , látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!