Megalázó egy nő számára, ha azt mondják neki, hogy buta?
szerintem ez mindenkinek megalázó.
de ahoz is elég butának kell lenni hogy ne tudd kifejezni azt hogy idióta virágnyelven, bár megértem, mert ahogy azért kell egy kis műveltség...
ja és még annyit hogy ráadásul a kérdés is megalázó a nőkre nézve. mit képzelsz magadról???
úgy kérdezted meg mintha teljesen fel lennél háborodva azon hogy a nőknek megalázó az ha lebutázzák. akármennyire nem atomfizikus a barátod, de te olyan segghülye vagy mint a p*csa. tahó!
Kedves 01.04-es válaszoló!
Te aztán virágnyelven fejezted ki a rólam alkotott véleményedet!
Ugye nem azért lettél ideges, mert érintettnek érzed magad a kérdésben?
Szerintem a kérdező nem idióta, hanem ő biztos okos.
És nem érti, egyesek, hogy lehetnek ennyire buták... (nem a válaszadókra gondolok, csak nem tudtam hogy írjam).
Kérdezőnek: lehet, hogy buta és te csak őszinte vagy, de ilyet nőknek nem nagyon szabad mondani, mert rosszul esik nekik. Főleg mert lehet, hogy nem annyira buta ő, csak ez van és nem tud mit csinálni. Persze lehet, hogy nagyon buta és a "már fáj" kategóriába esik, de akkor se mondhatod ezt neki.
Röviden: jogos, hogy megsértődött. Most mit lehetne erre mondani, nem köszönheti meg?! Nem mondunk ilyet senkinek, ha csak nem mond állandóan hatalmas baromságokat. De akkor inkább kerüljük a társaságát.
Emellett pedig vannak nagyon okos nők azt jó ha tudod, mert picit az jött le az írásodból, hogy lenézed őket... bocs, ha nem. Jó tudom, tényleg elég buta némelyik... de nem kell általánosítani, pasiból is van elég sok együgyű.
Az élettársam nagyon okos, gazdasági igazgató egy komoly cégnél, és még művelt is - ergo felnézek rá.
Ez a kis semmirekellő, meg nagyon buta, belebeszél mindenbe, amihez nem ért, ráadásul még agresszívan keresztül is akarja vinni az akaratát mindenen -ergo butának tartom, és őszinte ember lévén el is mondom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!