Csokitojást adtam. A kisgyerekek pofákat vágtak. Mit gondoltok erről?
Pénzt nem.
19 L
Amikor öcsém kicsi volt, apuval ment locsolkodni és mindig büszkén mutogatta, hogy mennyi csokitojást gyűjtött. Még kiskamaszként is az volt a sláger, hogy a haverok közt vagánykodtak, kinek mennyi tojás gyűlt össze.
Elég szomorú, ha most ezresekre mennek. Tőlem ugyan egy vasat se kapnak. Én is ufó lehetek, nálam házi süti van.
Hú de durva :S
Bátyámnak néha akar a rokonság pénzt adni (25 éves), de olyankor vérig sértődik és kilátásba helyezi, hogy többet nem megy. Neki tojás kell. Ha csoki, már annak sem örül annyira, de az még jó-jó mert "alakra megvan"
Éljen a piacgazdaság, a liberalizmus és a fogyasztói társadalom.
Én azt mondtam volna, hogy ha nem kell, adják vissza, én megeszem:D
Esetleg cserébe visszalocsolhatsz kölnivel.:D
Nem dobtad elég erősen, akkor egész más pofát vágtak volna.
De tényleg, úgy kell nekik - én csak azért vágtam pofákat, mert a főtt tojás sokkal jobb. :)
"Csokitojást adtam. A kisgyerekek pofákat vágtak. Mit gondoltok erről?
Pénzt nem.
19 L"
Attol fugg kik voltak azok a gyerekek. Ha kozeli rokonok vagy ne adj isten a gyermekeid, akkor szerintem spur vagy. Ha becsongeto vadidegen akkor jol tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!