Miért menekül el szinte minden lány a locsolkodás elől manapság?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 22:43
1/10 anonim válasza:
mert senki nem akar ocsmány szagú pacsuliktól bűzleni, hogy a sok vadidegen becsengető büdös kölyöknek adhasson pár száz forintot fejenként
2/10 anonim válasza:
Tőlem nem kell menekülniük mert nem megyek locsolni.
Amikor mentem akkor is csak rokonokhoz és kb 3 lányhoz aki nem volt rokon.
A cigányok csapatostól járnak házról-házra locsolni hogy kapjanak egy kis pénzt.
Nálunk a kapu holnap délelőtt zárva lesz, a tesóm nem fogad locsolókat.
3/10 anonim válasza:
a locsolkodás már rég nem az mint annó volt... én pl utálom mivel nem érzem magam jól rajtam van egy ilyen kényszer vagy mi ezért nem is locsolkodom csak elmegyek eszek iszok azt cső 23/f
4/10 anonim válasza:
VÁLSÁG VAN!!!FOGJÁTOK MÁR FEL!!!!!:DXD
5/10 anonim válasza:
Régen is elmenekültünk előle!! Legalábbis én. 38 éves vagyok, és 15 éves koromban is menekültem, erre határozottan emlékszem. De csak azoktól, akik vödörrel vagy szódásszifonnal jöttek. :) Aki kölnivel jött, és mondott egy kis versikét és meglocsolt, az nem zavart régen sem, és most sem. (Ugyanis régen is, meg most is van tusfürdő meg víz).
6/10 anonim válasza:
Én kifejezetten nem szeretem... csak feszengés és bájcsevej az olyan alakokkal akiket alig látok, még is jönnek locsolni, holott a hátam közepére nem kívánom őket. Néhány éve igyekszem nem itthon tartózkodni, vagy nem beengedni a csak látásból ismerős srácokat, és megmagyarázni a fiú barátaimnak, hogy hozzám inkább ne jöjjenek, majd sütök nekik sütit, és megetetem velük az egyetemen! :) Semmi értelmét nem látom, ki nem állhatom a locsolkodást... egy kötelező rossz, amit el kell viselni.
7/10 anonim válasza:
Mert a locsolkodás hülyeséggé vált és nem akarnak úgy tenni,mintha még örülnének is.
8/10 anonim válasza:
A manapság mit jelent? Mert én is kb. 13 éves korom óta menekülök, soha nem szerettem, amikor meglocsoltak mindenféle parfümmel, sok (számomra) idegen is jött hozzánk.
21/L
9/10 anonim válasza:
Én nem menekülök;) Nálunk családi hagyomány a locsolkodás, igazán kibírok egy kis pacsulit :)
10/10 anonim válasza:
gyerekkoromban buli volt, jöttek a hódolóim :D
gimiben meg jöttek a fiúk, nevelőapám jól leitatta őket, aztán a mostohatesómmal (aki szintén lány) dumáltunk velük.
ettünk sütit, adtunk tojást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!