Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a jó abban, ha valaki...

Mi a jó abban, ha valaki mindenbe beleköt?

Figyelt kérdés

Ma földrajzból írunk röpdolgozatot. én befejeztem, és próbáltam elfoglalni magamat, ezért a lap szélére elkezdtem lufikat, masnis pálcika emberkéket rajzolni. Tényleg csendben voltam meg fegyelmezetten ültem. Erre odajön mögém a földrajztanárnő és nagyon bunkó hangnembe megszólal: ha mégegyszer meglátom, hoyg rajzolgatsz szaktanári figyelmeztetőt adok..

Szerinte neveletlen vagyok és bunkó. Mért baj az ha valaki vidám dolgozat írás után, és rajzolgat meg mosolyogva ül? nem tehetek arról, hogy imádom a tavaszt és mindent optimistán fogok fel.. a firkálás meg nálam létszükséglet.

De nem értem a tanárnőt.. mért jó ez neki, hoyg mindenbe beleköt?

2011. ápr. 5. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:

nehéz gyerekkora volt

vannak emberek (sajnos én is néha ilyen vagyok) akik ha unatkoznak igy kötik le magukat, vagy pedig a belső feszkót vezetik le rajtad. azért pont rajtad, mert éppen te vagy ott

2011. ápr. 5. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Ez hitvány életük minden szórakozása. Ezek általában szerencsétlen lelkibeteg emberek, szocializálatlan barmok, az ilyeneket kiskorúsítani kéne, mert veszélyesek magukra és a többi emberre is...
2011. ápr. 5. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
jaja, mindenhol vannak efféle tanárok.. :/
2011. ápr. 5. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Fú, nekem is pont egykori földrajztanárom volt ekkora aljadék. Ugyanez a szituáció, még abba is belekötött, hogy nézek, mert nem voltam neki szimpatikus.. iszonyúan szánalmas. Komolyan így felnőttként még nehezebb megérteni, hogy egy 30-40 körüli nőnek hogy jut eszébe egy gyereket így baszogatni. Szomorú, hogy ezek a típusok sosem halnak ki. Gondolj arra, ha neki ez az egyetlen szórakozása milyen élete lehet.. csak sajnálni lehet az ilyen embert!
2011. ápr. 5. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:

múltkor megnyekkent alattam a szék, de máris: te ennyire fegyelmezetlen vagy? Nem neveltek meg a szüleid? Mi lenne a világból, ha mindenki ilyen lenne?

konkrétan majdnem elsüllyedtem, de az osztálytársak mellettem voltak, úgyhogy utána csak nevettünk a dolgon.

2011. ápr. 5. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha te kötsz bele másokba, talán nem jut eszükbe beléd kötni.
2011. ápr. 6. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!