Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért divat, hogy minden...

Miért divat, hogy minden hétvégén leisszák magukat?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többet agyalok azon, hogy miért divat az, hogy hétvégén a sok fiatal (én is az vagyok) a sárga földig issza magát. Ez miért éri meg nekik? De főként az a problémám, hogy mivel én nem ilyen vagyok, sőt alkoholt is csak alkalmanként fogyasztok, ezért van egy pár gyökér, aki azzal piszkál, hogy miért nem iszok. Engem eléggé zavar, hogy ezeknek az agyilag zokniknak miért jó ez...

Szóval érdekelne a véleményetek.

2011. márc. 31. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Én sem értem. Sosem ittam, néha bort, pezsgőt szoktam, vagy szeretem a csoki- tiramisu- kávélikőröket, főleg a kávét.

De az, hogy pénteken vagy szombaton (vagy pénteken ÉS szombaton) elmenjek egy bárba, vagy egy discoba, fizessek 10-20 ezret pár óra fülsiketítő hangzavarért meg néhány pohár italért, aztán másnap totál szarul érezzem magam... inkább elmegyek akkor havonta-kéthavonta egyszer a párommal, barátaimmal moziba, planetáriumba, színházba, cirkuszba, állatkertbe, vagy valahová, és még a feléből még mindig marad egy jó könyvre, amivel aztán elvagyok 1-2-3 hétig. Maradt is pénzem, jobban is éreztem magam, mintha leittam volna a sárga földig, és még kicsit művelődtem is esetleg.

A legtöbben unatkoznak, menőnek tartják, nincs saját elképzelésük semmiről, és nem tudják sehogy sem lefoglalni magukat, nincs igazán hobbijuk, olvasni ciki, nem is tudnak, nem is értik, stb... a legtöbben. Tisztelet a kivételnek. Elfogadom, hogy sokak számára ez a kikapcsolódás, és sokan csak havi egyszer csinálják kb, ez rendben is van. De az, hogy minden héten, és főleg hogy cikizni azt, aki nem ilyen... na az nincs rendben szerintem. Nekem nem ez a kikapcsolódás, ennyi.

2011. márc. 31. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
azért jó nekik,mert még nem fedezték fel,hogy léteznek drogok.:D a fű ezerszer jobb,mint a rohadt alkohol.:D
2011. márc. 31. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem divat, a divat 1-2 évente változik, ez meg már így megy évtizedek óta.

Azért isznak hogy jól érezzék magukat és van heti 4-5 ezer forintjuk ilyenre.

2011. márc. 31. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Én pl. azért szoktam, mert egyrészt szeretem az alkohol ízét (konkrét példát nem mondok, több is van), másrészt csak így tudom elnyomni a gátlásaimat, hogy legalább beszélgetni tudjak az emberekkel.
2011. márc. 31. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Azért, mert kikapcsolódunk. A mi osztályunk speciel most kisérettségizik, egy csomót kell tanulni, hétköznap szinte egész nap tanulok, erre jönnek rá a magánéleti problémák(szülők válása, párkapcsolati problémák, egyéb konfliktusok) - ezek közül mindig van valami amin tudok hét közben idegeskedni, és ilyenkor kifejezetten jó beülni a kocsmába a haverokkal és egyszer nem a suliról, és a gondokról beszélgetni hanem másról. Egy felest szoktam inni, és mellé 2-3 sört, ez 1000-1200 forintból jön ki, szó sincs arról, hogy 10 000 forintokat költenénk el. Heti egyszer szerintem igenis belefér.

Az már egy másik véglet, ami a nyáron van, hogy egész héten b*sszák az időt a semmivel a fiatalok, aztán péntek-szombat berúgnak 250 forintos egyet fizet kettőt kap Tesco borból a 14 évesek, aztán ott alszanak a csúszdában, meg a játszótéri padon, mert reggel csak hajnali 5kor jön buszuk. Ez már tényleg elítélendő.

18/F

2011. márc. 31. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondd azt a piszkálóknak, hogy allergiás vagy az alkoholra.
2011. ápr. 3. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!