Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi jogon szólnak be a ci**nyok...

Mi jogon szólnak be a ci**nyok? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

A kérdésben még nem kivehető,hogy mire is szeretnék kitérni.Nem tudom milyen hosszúra sikeredik,de most szedem össze a dühös gondolataimat és megpróbálom kultúrált,MAGYAR ember módjára leírni.

Ugyanis lenne pár kérdésem hozzátok,hátha ti tudjátok erre a választ,hogy a ci*ányok mi jogon szólnak le? Mi jogon parancsolgatnak és szólnak be?

ELEGEM VAN!Nem bírom már hol levezetni a dühömet.Próbáltam őket elfogadni de nem tudom!!!Amit már csinálnak elfogadhatatlan!!!!

Most is jövök ki a suliból és beszól egy romalány:"níízd már annak a sapkáját!"

Ezt még is mire véljem?A véleményét nem kérdeztem...és ez nem is lenne akkora nagy baj,de ezt a sapkát a nagymamám kötötte nekem és ami ebben felháborít,hogy az ő munkáját szólja le!Amikor a családom tartja el őket,hogy legyen a 8 testvérének mit ennie?

Még egy ilyen szól be???Mit képzel magáról?Hihetetlen,hogy itt tartunk!Felfoghatatlan.SOHA nem fogom ezt megérteni!

Akkor elmegyek mellette (ez már egy másik) kb. 4.-es lehet a gyerek(általánosba persze) és ököllel beleüt a hasamba.

És ha visszaszólok neki (amit nem tettem meg bár olyan szívesen megtettem volna) akkor meg jön a família és ÉN LESZEK A HIÁBÁS!

Egyiket sem ismerem,és soha nem szóltam hozzájuk és nem is fogok!

Igazságtalanság: ( Akkora feszültség van bennem,hogy nem tudom hol levezetni...Igazából nincs is kivel megbeszéljem.Inkább magamba folytom.

De már tényleg nem bírom.Tudom,hogy nem szép dolog másnak a halálát kívánni de én az összesnek azt kívánom!

Bocsánat,hogy ilyen hosszúra sikeredett.Köszönöm ha elolvastad.A véleményedre lennék kíváncsi.

Esetleg tapasztalatok vagy történetekre.

14/L

2011. márc. 18. 14:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
rendben és köszönöm: D Akkor én értettem félre,nem nagyon figyeltem,de visszaolvastam: ) bocsi
2011. márc. 19. 14:30
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon fiatal vagy még, de azt biztosan tudod, hogy ha találkozol egy vadidegen (magyar) emberrel, ránézésből tudod, hogy szimpatikus vagy nem. Egyszerűen megérzed azt, hogy egy "kellemes" ember, jó a társaságában lenni, vagy unszimpatikus, vagy gőgös vagy akármi. És a vele kapcsolatos érzéseid kisugároznak belőled, akár tudatában vagy ennek, akár nem és ő valószínű érzékeli ezt.

Az említett szomszédaid is egyszerűen érzik, érzékelik a velük kapcsolatos érzéseidet, ezért amit tesznek veled, ahogy viselkednek veled szemben, az nem más, mint a te érzéseidre szóló válasz. Ezért írta előzőleg egy válaszoló, hogy nézz magadba.

Próbálj meg nem általánosítani, hidd el, vannak közöttük rendesek is, sőt, továbbmegyek. Magyar ember között is ismerek olyat, aki sokkal bunkóbb, sokkal műveletlenebb, mint őközülük sok. Én magyar vagyok, de egy olyan 100 lakásos társasházban élek, ahol nagyon sok a roma is. Tapasztalatból beszélek. Vedd őket is emberszámba!

Nem a te érdemed, hogy magyarnak születtél!

Nem az ő bűnük, hogy romának születtek!

2011. márc. 20. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

El ne hidd az előző 3 ordas nagy baromságot.

Ezek el akarják hitetni veled, hogy te vagy a felelős azért, hogy a cigányok ellenérzéssel viseltetnek irántad, és rasszisták a magyarokkal szemben. Nem a te hibád. Ha egy kihívóan öltözködő nőt megerőszakolnak, ott sem az áldozatot vádoljuk, bárhogyan is öltözködött.

A fajvédő szemétládák mindig előhúzzák a "vannak rendes cigányok, ne ítélj" lapot, ami a legundorítóbb húzás, érzelmi zsarolás, amit csak lehet alkalmazni. Pontosan tudják, hogy pár ezer értelmes cigány miatt még nem igazolhatóak a többi agresszív, bűnöző, léhűtő tettei. De jó, ez a cigány egyetemre jár, akkor már elnézem, ha a többi beszól, fenyeget, elver, kirabol, megöl. Mert ő egyetemre jár! Mondjuk ahhoz mennyi támogatást kapott a magyarral szemben? Ja..

És akkor ilyenekkel tömik a gyerekek fejét, hogy elfogadás, meg tolerancia, amikor a másik félnek ez csak olaj a tűzre, és egy jel, hogy akkor most a "csicskákat"(így hívják a magyarokat) ki lehet zsákmányolni. És amikor a szegény gyereket már annyiszor terrorizálják ezek a férgek, hogy ki meri mondani, hogy büdös cigány, akkor rasszistának bélyegzik, meghurcolják, mert az fúj. Pedig a cigánynál rasszistább népséget még nem hordott a hátán a Föld!

Pedig igazán bátran élnek úgy vissza a fogadó országuk jóindulatával, miközben hazátlan senkik. De nem örökké, ezt a történelem bizonyította.

2011. márc. 21. 06:51
 14/14 pelgrim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

rendben és köszönöm: D Akkor én értettem félre,nem nagyon figyeltem,de visszaolvastam: ) bocsi

Kedves kérdező, hálás vagyok őszinteségedért, nem történt semmi baj, én is már sokszor félreértettem bizonyos dolgokat, és nem csak figyelmetlenségből, hanem elvakultságból is.

Hidd el kérlek, fajgyűlölet, azaz semmiféle gyűlölet nem vezet semmi jóra, de ha hajlandó vagy önvizsgálatra az (ön-)tudat fejlesztésére, akkor nagyszerű emberré válhatsz.

2011. márc. 21. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!