Egy 27 éves végzett jogásznő miért kérdezi meg a vetélkedőben a másik jogász libát aggodalmas tekintettel, hogy: "Szentpétervár Oroszországban van? "
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 20:10
11/14 anonim válasza:
"Ennek semmi köze a joghoz"
bocsi, de a joghoz az egész történelemnek köze van. ha kívülálló vagy akkor ne nyilatkozz
Na akkor mondd meg nekem, hogy Oroszország fővárosának a nevének az ismerete hol s mikor szükségeltetik a jog megértéséhez és alkalmazásához?
12/14 anonim válasza:
Leblokkolt ennyi.Nem értem miért vagy így kiakadva.Bárkivel megeshet az ilyen.Még egy orvossal is. :D Egy jogász elég sokat tanul, nem értem mért sajnálod doktori címet.
13/14 anonim válasza:
A tudás nem feltétlen foglalkozás kérdése. Azért ha valaki ilyet nem tud, az gáz.
14/14 anonim válasza:
Ez intelligencia kérdése. Egy majomperben talán jól fog teljesíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!